От всички филми, които очакваме с голям интерес тази година, „Red Lights” на Родриго Кортез буди най-много притеснения главно заради отзивите, които се чуха след премиерата му на фестивала в Сънданс. Хубавото е, че основните (да не кажем всички) негативи отнася „изненадващият финал”, който плюел на всичко, което филмът гради през цялото време, а според слуховете има възможност той да бъде променен.

На нас не ни остава нищо друго, освен да стискаме палци той наистина да бъде оправен, защото историята и всичко, което видяхме от филма досега, включително и най-новия британски трейлър по-долу, ни радва изключително много и не искаме да се разочароваме с някое безобразие.

Ако не сте разбрали от трейлъра или сте пропуснали новините ни до момента, филмът разказва за двама учени (Килиън Мърфи и Сигорни Уивър), занимаващи се с развенчаването на паранормални явления, които се изправят пред сериозно и опасно предизвикателство, когато известен медиум (Де Ниро) се завръща към светлините на прожекторите след 30 години мълчание.

А сега вижте и няколко „character” постера.

Red Lights - плакат - Робърт Де Ниро

Red Lights - плакат - Сигорни Уивър

Red Lights - плакат - Килиън Мърфи

Red Lights - плакат - Елизабет Олсен

Режисьор на „Red Lights” е Родриго Кортес, а в ролите са Робърт Де Ниро, Сигорни Уивър, Килиън Мърфи и Елизабет Олсен.

Британската премиера на филма е 22 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Дано наистина оправят края (ако е толкова нелеп, колкото казват), защото такъв каст не заслужава нещо подобно … все още се сещам за финала на „Hereafter“, който според мен опропасти целия филм