Бардем ще бъде рисуван герой в „Despicable Me 2”

Всякакви роли му отиват на сеньор Бардем! Трудно прежалихме края на „Тъмната кула”, където, въпреки че визуално не ни се връзва с Роланд, бяхме сигурни, че той отново ще порази всички с изпълнението си, както се случи с „Няма място за старите кучета”.

Догодина ще го видим в екипа на Сам Мендес, посветил се на поредното Бонд-приключение, като… злодей. Но не това е новината в случая, а информацията, че на Хавиер му предстои едно още по-различно злодейско превъплъщение.

След като миналото лято „Аз, проклетникът” се оказа изненадващ анимационен хит (бюджет 70 милиона, с 500 милиона приходи), всички отговорници за създаването му се амбицираха да направят какво? Продължение! Е как, задължително! Законите на индустрията трябва да се спазват.

Според Heat Vision, „Universal” и „Illumination Entertainment” подготвят втората част за 3 юли 2013 година. Главните действащи лица, така де – гласове, се завръщат; режисьорите Пиер Кофин и Крис Рено – също. Очаква се Бардем да даде своя дълбок, чаровен тембър на злодея Ел Мачо, който си има син Мачито.

Дали пък не се планират забавления в „детската” компания на хранениците на основния персонаж Гру? Хубаво е да има разнообразие – в рисуваните светове, а защо не и в актьорското ежедневие на най-търсените и всепризнато добри актьори. Следващият „Оскар” за Бардем може да се окаже анимационен…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *