Пълният трейлър на „Пираня 3DD”, който видяхме в началото на месеца ни изпълни душата с кеф ей до тука, но когато говорим за простотии от подобен род, винаги може повече. Същото се отнася (дори и в по-голяма степен) и за циците – когато основен акцент в заглавието ти е „double D”, просто си задължен да отговориш на очакванията.

Точно това се случва с новия нецензуриран трейлър на филма представен от IGN – отговаря на очакванията. На нашите очаквания.

http://www.youtube.com/watch?v=XPrlLXt0Rvg

Да, общо взето това е същият трейлър, само че с добавени 15-тина секунди голотии в началото. Тоест, ние нямаме забележки и сме доволни!

Както сме казвали десетки пъти вече, големи почитатели сме на „Пираня 3D” и очакваме това продължение с огромен интерес! Всичко, което сме виждали до момента от него, ни радва.

След като се пробуди по време на лятната ваканционна екстраваганца при езерото Виктория, пасажът кръвожадни пирани се насочват нагоре по течението, където търсят да си устроят пир в „Big Wet” – местен воден увеселителен парк, където щом се отнася за забава, „nobody does it wetter”. Въпреки че са дошли да се понамокрят, да се понапият и да понамажат, персоналът и гостите получават повече отколкото могат да понесат, когато се изправят срещу най-свирепите и кръвожадни пирани до момента. Трио, съставено от изключително волевата Мади и нейните приятели Бари и Кайл, трябва да се гмурне и да се опита да се справи с човекоядните същества… Но могат ли те да бъдат спрени?

Режисьор на „Piranha 3DD” е Джон Гулагър („Feast” и двете му продължения), а в ролите ще видим най-сексапилната жена за 2011 според списание „Esquire” Катрина Боудън, ветераните от първия филм Кристофър Лойд, Винг Реймс и Пол Шиър, както и Гари Бюси, Даниел Панабейкър, Дейвид Кехнър, Меган Танди и разбира се, Дейвид Хаселхоф, за който се надяваме да умре подобаващо.

Премиерата е 1 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *