Вернер Херцо

Напоследък Вернер Херцог доста ни радва и по всичко изглежда, че и занапред ще го прави, тъй като предстоящите му проекти – пред и зад камерата – са кой от кой по-интересни. Както е тръгнал, току-виж сме му простили за „Непобедим”, който от години ни е като трън в очите и присъства в личната ни класация за най-тъпи филми на всички времена.

Playlist” съобщават, че след като приключи работата си по „Queen of the Desert” – биографичен филм за живота на Гъртруд Бел с Наоми Уотс в главната роля – и след като начеше актьорската си краста с ролята си на злодей в подготвяната от Кристофър МакКуори и Том Круд екранизация на„One Shot” на Лий Чайлд (нещо, което можем да наречем само и единствено олицетворение на понятието „перфектен кастинг”), Херцог ще се завърне към документалното кино с два коренно различни проекта.

Първият от тях ще бъде „стилизиран” IMAX поглед към вулканите, отчасти вдъхновен от скорошното му сприятеляване с Клайв Опенхаймер – вулканолог към университета в Кеймбридж, който има книга по темата, озаглавена „Eruptions that Shook the World“ и разказваща за катаклизми от нашето минало, които почти са ни изтрили от лицето на Земята.

Вторият, който ни вълнува малко повече, ще бъде поглед към живота на един от най-известните и провокативни фотографи на нашето време Хелмут Нютън, който, каква изненада, ни е голям любимец. За съжаление, на този етап за проекта не се знаят никакви подробности, но честно казано не ни и трябват. Името Нютън е всичко, което ни трябва да знаем.

За финал, вижте няколко от любимите ни актьорски портрети на Нютън. Знаем, че очаквахте еротика, но тези му снимки са на-популярни и затова решихме да поразнообразим.

Сигорни Уивър

Дейвид Линч и Изабела Роселини

Джоди Фостър

Катрин Деньов

Сигорни Уивър

Антъни Хопкинс

Фей Дънауей

Кайли Бакс

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *