Скарлет Йохансон и Марк Ръфало

Докато чакаме появата на „отмъстителната” групировка, неизбежно е да асоциираме Скарлет (м-хм!) с Черната Вдовица, а Марк Ръфало – с Хълк. Само че в проекта на Джон Карни „Can A Song Save Your Life?” няма и помен от екшън. Карни, познат ни с музикалната имигрантска изненада от 2006 година „Once”, отново е сценарист на историята, за която се подозираше, че ще бъде ангажиран и Джим Кери. С последното се разминаваме, а снимките се очаква да започнат през юни, като правата ще бъдат предложени – за който си ги пожелае – на предстоящия European Film Market. Проектът има на разположение малък бюджет от 10 милиона долара, но пък стартира много силно с две горещи имена в главните роли, режисьор, който е доказал уменията си в музикална среда, и с продуцент като Джъд Апатоу.

Can A Song Save Your Life?” (ама какво сантиментално заглавие са си харесали…) проследява Грета (СкарЙо), която се мести в Ню Йорк заедно с дългогодишното си гадже, за да преследват заедно музикалните си мечти. Обаче той я зарязва заради „слава и богатство”, обещани му в един соло-договор. Тук идва онзи момент, в който звукозаписния продуцент (Ръфало), на който „в-момента-не-му-вървят-много-проектите”, попада на нея в един бар и е очарован от необработения й талант и вдъхновяваща автентичност. Двамата може би са последен шанс за другия – за промяна в пътя и погледа към живота.

След като Скарлет издаде албум с кавъри на Том Уейтс – „Anywhere I Lay My Head”, сътрудничи на Пийт Йорн в албума му „Break Up”, участваше в саудтрака на филмите „Wretches & Jabberers” и „Days Of Grace”, вече надали някой се съмнява, че момичето на домакина (упс! we did it again) може да пее. Ето ви едно доказателство.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *