Що се касае праисторическите семейства, едва ли има кой да се противопостави на легендарните Флинтстоун, които властват еднолично над този времеви период и честно казано, на всеки, които се опита да разчупи монопола им, ще са му необходими „топки от камък”.

По всичко изглежда, че от DreamWorks разполагат точно с такива, защото най-новият им проект „The Croods” (известен и като „Crood Awakening”, когато все още се разработваше под шапката на „Aardman”) смело навлиза в тяхна територия.

Филмът разказва за водач на племе, чиято позиция е заплашена от пристигането на праисторически гений, който разполага с революционни открития като огъня, например.

Сега благодарение на Bleeding Cool можем да видим първата промоционална снимка от проекта.

The Croods

Оцеляването във вулканична среда е достатъчно трудна задача, но за пещерния човек Гръг (Никълъс Кейдж) положението се усложнява, когато земетресение го принуждава да изостави единствения живот, който познава. Заедно със семейството си, той се впуска в опасно пътешествие през един непрестанно променящ се свят, в търсене на нов дом. Ситуацията става още по-сложна, когато семейството на Гръг – и по-специално неговата по-голяма дъщеря – си падат по млад номад (Райън Рейнолдс), на който се натъкват по време на пътешествието си. Този странен, изобретателен младеж, вечно търсещ „бъдното”, се сблъсква с винаги разчитащия на традициите на миналото Гръг.

Режисьори на филма са Кърк ДеМико („Space Chimps”) и Крис Сандърс („Как да си дресираш дракон”), а ролите озвучават Никълъс Кейдж, Райън Рейнолдс, Катрин Кийнър, Ема Стоун, Клорис Лийчман и др.

Премиерата, както виждате от грозния надпис, е 22 март 2013-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

 1. Вместо Сандърс да се занимава с това, а Деблоа – с продължение на Дракона, трябваше да се хванат да измислят нещо оригинално. Тая картинка не е особено вдъхновяваща и дано положението не е Ice-Age-level-of-awfulness.

 2. Никой не може да надмине Флинтстоун, колкото и да се напъват!!!

  И до ден днешен си ги гледам серийките!!! 🙂

 3. @UZUMAKI
  Крейзи! 🙂

  @Silver
  Съгласен съм, не е много вдъхновяваща.
  Wreck-It Ralph виждал ли си го? Според мен изглежда интересно.

  @Ivcho
  Какво говориш, Флинтстоун е тотална класика. 🙂