Въпреки че не успя да ни изпълни душата, както ни се искаше и ни сюрпризира с малко евтина политическа сатира и критика, „Мачете” успя да ни позабавлява (каквато според нас е и основната му идея) и нямаме нищо против образът, изграден от Дани Трехо – който нека не се лъжем, направо е роден за подобни изпълнения – да се завърне отново на екран.

А това, точно както ни беше обещано в края на първия филм, ще стане в предстоящия „Machete Kills”, който ако всичко е наред с финансирането, се очаква да започне снимки през април. Вижте първия промо плакат, представен от ComingSoon, чиято цел е да помогне за сключването на сделките.

Промо тийзър постер на „Machete Kills”

Плакатът кефи, ама Трехо е… Нека кажем, че няма такова извънземно!
За тези, които се чудят дали и „Machete Kills” ще бъде пълен с политически „мамбо-джамбо”, ето официалния му синопсис:

Мачете е вербуван от правителството на САЩ за мисия, която би била невъзможна за всеки смъртен човек. Мачете трябва да води битки из цяло Мексико, за да свали побъркан картелен лидер и ексцентричен милиардер и търговец на оръжия, който има план да разпали глобална война, изпращайки оръжие в космоса. Мачете се изправя срещу цяла армия в опит да прекрати плана за глобална анархия.

Звучи малко като Джеймс Бонд, което, май, не е лошо. Да видим дали този път нещата ще се получат по-добре.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Абе и каскадата с червата по фасадата на болницата беше много яка. И смъртта на Стивън Сегал и Роберт де Ниро ме изкефи :))) Сега като се замисля, много неща ме изкефиха – I love April, Machete don’t text, къде може да се държи телефон и др. – хахах

  2. Абе тоя мачете си беше боза отвсякъде. А мачете 2.. ще е още по голяма…

  3. Ако има повечко простотии и по-малко социално-икономически коментари, аз ще съм доволен. 🙂