Арнолд Шварценегер

Well, duh! Открай време си знаем, че Арнолд Шварценегер не е от тази планета, но някак не вървеше да го обявяваме наляво и надясно, докато той гради политическата си кариера. За всеобщо щастие, тя най-накрая приключи и бат Арни, подобно на Калифорния, се опитва да изпълзи от безпаричието и се хвърля от проект на проект. Вече ви съобщихме за десетина-двайсет заглавия, но може и да сме пропуснали „Black Sands”, който вече е прекръстен на „Black Sunday”.

Първоначално се знаеше само, че екшънът ще е дело на Скот Уо и Майк МакКой („Act of Valor”, вижте трейлъра тук) и главният герой (Арни, разбира се) сам-самичък се опълчва на безмилостен търговец на оръжия, който си има собствена армийка в Американския югозапад. Сега се оказва, че филмът вече има и свръхестествен оттенък – самият Шварценегер обяви пред очарователно кръстения TheArnoldFans (чрез The Playlist), че ще играе безсмъртен герой: „Аз съм нещо като ангел, но това е всичко, което мога да кажа за филма на този етап.”

По-запознатите вече описват „Black Sunday” като нещо средно между „Командо” и „Константин”. Незнайно защо, избягват да споменават „Краят на дните”, но ние нямаме нищо против, дори да се окаже нещо подобно. „Краят на дните” ни е „guilty pleasure” и като цяло нямаме нищо против бат Арни да се пробва в още една фантастика. Помните ли, когато това означаваше „Терминатор” и „Хищникът”, не „Шестият ден”?

Арнолд Шварценегер

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. @UZUMAKI, vladi
    True, true! 🙂 🙂

    @радо
    Видяхме! Аз не бих казал чак на половината, но да, по-добре изглежда отколкото в „Непобедимите“.