American Reunion

Here we go again. За проект, който не ни е особено симпатичен (меко казано), като че ли обръщаме прекалено много внимание на „American Reunion” – събиращ отново оригиналния актьорски състав на поредицата „Американски пай” от преди превръщането й в “direct-to-dvd” сериал – но както казахме в един от предишните пъти, като сме се хванали на хорото, ще го играем докрай.

Най-новото попълнение в рекламната кампания на филма са международен трейлър, представен от MSN и плакат, за който не сме 100% сигурни, че е нов, но така или иначе ви го представяме.

За да спазим традицията, и този път ще бъдем лаконични в коментара си към видяното и единственото, което ще кажем, е добре, че е Стифлър. Той е единственото нещо (добре де, и циците на Шанън Елизабет), което може да ни накара да гледаме филма и се чудим как така досега не са направили няколко клипа, трейлъри и плакати, които да са изцяло посветени до него. Всъщност изненадващо е, че не са му спретнали цял „spin-off”. От „Universal” направо се излагат.

Ето и плаката!

American Reunion

Сценаристи и режисьори на филма са Джон Хъруиц и Хейдън Шлосбърг („Harold & Kumar Go to White Castle”), а в ролите се завръщат Джейсън Бигс, Шон Уилям Скот, Юджийн Леви, Томас Йън Никълъс, Еди Кай Томас, Крис Клайн, Тара Рийд, Мена Сувари, Алисън Ханиган, Дженифър Кулидж, Шанън Елизабет и Джон Чо.

Премиерата е 6 април 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Почти съм сигурен, че 60% от наистина забавните моменти ги има в горния трейлър 🙂