Ник Фрост, Саймън Пег и Едгар Райт

Много сме доволни, че Едгар Райт, Ник Фрост и Саймън Пег работят (горе-долу) непрестанно и всеки от тях си има отделна кариера и то каква. На пръв поглед, Пег като че ли се справя най-добре с големи роли в „Стар Трек”, „Невъзможна мисия 3” и „Мисията невъзможна: Режим Фантом”, но според нас Райт го задминава с режисурата на абсолютно жестокия „Scott Pilgrim vs. the World” и сценария на страхотния „Приключенията на Тинтин”. Фрост също напредва добре с предстоящите „Snow White and the Huntsman” и „Ледена епоха 4: Континентален дрейф”.

(Между другото, знаем, че Пег и Фрост участват в „Тинтин”, но той не е режисиран от Райт, така че не се брои за съвместен филм, а „Paul” беше доста забавен, но няма как да го сложим като пример за гореспоменатата „отделна кариера” хем на Пег, хем на Фрост.)

И въпреки всички изброени по-горе заглавия, ние сме точно от онези фенове, които още от „Shaun of the Dead” и „Spaced” (малко позакъсняхме и гледахме сериала след романтичната зомби комедия, но поне не смятаме за нужно да се правим на интересни в стил „ние тези тримата ги знаем от време оно, още преди да станат известни”) се вълнуват кога триото отново ще работи заедно. След любимия ни „Shaun” и „Hot Fuzz”, втория филм от трилогията „Three Flavours Cornetto Trilogy”, позната още като „Blood and Ice Cream Trilogy”, въпросът е кога да очакваме завършека – въпрос, който тормози Пег, Фрост и Райт на всяко интервю и премиера.

За всеобща радост, Фрост е обявил пред ComingSoon, че времето наближава и „The World’s End” (за който не знаем абсолютно нищо!) може да се снима през 2012:

„Има готов вариант на сценария, чел съм го и е страхотен. Мисля, че идеята е да снимаме следващата година. Чукайте на дърво. Нещата се променят, но определено искаме да го снимаме.”

Имайте предвид обаче, че на премиерата на „Тинтин” пред The Playlist е бил доста по-уклончив и е казал „най-много може би” за 2012. А и всички знаем колко са заети и тримата – особено Пег с предстоящия „Стар Трек 2” и Райт с „Ant-Man”. Но едно е сигурно, рано или късно ще има трети филм и ние ще сме първи на опашката.

И последна подробност: според FirstShowing след червения ягодов сладолед в „Shaun of the Dead” и подобаващо синия в „Hot Fuzz”, в „The World’s End” поява ще има зелен, ментово-шоколадов сладолед. Добре звучи (това е любимият сладолед на поне един от сътрудниците на този сайт), но подозираме, че е измислица.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Надявам се да излезе нещо интересно от това, макар че съм малко скептичен. Hot Fuzz е един невероятно страхотен филм до последните си 10 мин. Последните десет минути на тоя филм ми развалиха целия кеф. Как мога да го определя ли. Много лесно. Като го разделя на две части. Един час и половина страхотен филм. Последните 10 мин тотална бозаджийница.
    Е няма такава дивотия. Накрая на тоя филм тия започнаха да се стрелят по битер от десанта в Нормандия и гледаш някаква адска пукотевица и нито една жертва… Ебаси глупостите….
    Това е като оня филм на Ридли Скот ли беше или на Тони Скот… Ох, какво му беше името aaa сетих се.. на Тони скот Истински романс. Невероятно страхотен филм и накрая адски бозава 5 минутна сцена. Е много мразя така. На някаква страхотни филми да окепазат края по възможно тотално най лошия тъп начин. Така се кефиш и извседнъж Буасааа, лайна… В Истински Романс накрая дето се стреляха в една стая 4 на 5 метра с пистолите, пушки и калашници.. 5 минути се стреляха и немогат да се олучат. Ебаси тъпотията. Нали се сещате една стая ако пуснеш едни откос на автоматична стрелба с калашник какво мазало ще стане за 3 секунди…. Надявам се тук да не направят някоя подобна простотия щото адски ще ме ядосат 🙂

  2. Конкретно в „Hot Fuzz“ последната сцена е пародия именно на това, за което ти говориш. Само за инфо обаче, в историята съществуват примери за стрелба дори и от по-близко, без някой да бъде улучен. Случват се всякакви неща. 🙂