The Impossible

Честно казано, за първи път чуваме за „The Impossible” (или може и да сме чували, защото за него се говори още от 2010, но просто не сме му обръщали внимание), въпреки че във филма има няколко прелюбопитни неща.

Първо, той е вдъхновен от действителна история филм-катастрофа, а това е жанр, който ни е слабост (при все че не си спомняме откога не сме гледали свестен катастрофичен филм), второ, е с участието на Юън Макгрегър и любимата ни Наоми Уотс, и трето, режисьор е доста интересният Хуан Антонио Байона, който стана известен с приятния „The Orphanage”, а тук прави англоезичния си дебют.

Но грешките са, за да се поправят, затова бързаме да ви представим първия тийзър трейлър на филма, който лично според нас изглежда повече от интригуващо. Единственият му недостатък е, че е дублиран на испански и не му разбираме много.

Преди да го видите обаче, само да споменем, че във филма става дума за истинската история на едно семейство, което се озовава в епицентъра на трагедията от 2004 година, когато цунами връхлетя Югоизточна Азия и отне живота на 200 хиляди души.

Както казахме и по-горе, това, което виждаме, определено ни харесва. Смятаме, че дори и без последните няколко кадъра (които между другото не очаквахме да видим – незнайно защо не си представяхме, че филмът има бюджет за подобно нещо), трейлърът пак щеше да ни спечели. Просто има нещо в стила на Байона, което доста ни допада. Нямаме търпение да видим пълен трейлър и да научим повече подробности.

Режисьор на „The Impossible” е Хуан Антонио Байона, а в ролите ще видим Юън Макгрегър, Наоми Уотс, Джералдин Чаплин, Марта Етура и Доминик Пауър.

Премиерата е 11 октомври 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Не познавам творчеството на Байона или как му е там името, но харесвам и Юън(което на български означава Иван) Магрегър и Наоми Уотс.
    Мисля, че това ще е хубаво филмче и ще го гледам. Поне тийзърчето е доста интригуващо:)
    Лови окото.
    Последните няколко кадъра са наистина много готини и тук режисьора според мен показва как може и с малко пари да се направи нещо качествено и изглеждащо доста истинско:)
    Няма нужда от некакви стотици милиони за CGI ефекти…. Честно казано мен ми изглеждат и по истински и от повечето блокбъстъри в които наливат пари за „сухи“работи….

  2. Не знам и аз не съм го гледал. Ще взема да го изтегля довечера да го зяпам и без това тия дни няма нищо за гледане и се чудя какво да зяпам. Омръзна ми от Черното Влечуго 🙂