Откакто разбрахме, че „A Dangerous Method” на Дейвид Кроненбърг ще бъде на тазгодишната Киномания (първата прожекция на филма е в неделя), светът ни изглежда едно доста по-приятно място, тъй като най-накрая ще можем да гледаме едно от абсолютно задължителните филмови заглавия за годината, при това на кино.

С риск да станем нахални, няма как да не си пожелаем същия късмет да имаме и с „Cosmopolis” – следващият проект на Кроненбърг, който следим много внимателно и от който имаме възможност да видим няколко нови снимки, който се появиха в интернет.

„Cosmopolis” - Робърт Патинсън

„Cosmopolis” - Сара Гадон

„Cosmopolis” - Робърт Патинсън

„Cosmopolis” е екранизация по едноименния роман на Дон Делило – излизал у нас под името „Космополис” – и разказва за 24 часа от живота на 28-годишния милиардер Ерик Паркър (Робърт Патинсън), който в търсене на начин да достигне до другия край на Манхатън, за да се подстриже, изневерява на жена си, бива преследван от вманиачен почитател, атакуван е от протестант и кажи-речи губи цялото си богатство.

Филмът все още не е съвсем готов, но на фестивала в Lisbon and Estoril, където Кроненбърг изнесе майсторски клас, бе представена работна версия на трейлъра – най-долу може да го чуете или да видите горната дясна част от него – но ние силно ви съветваме да не го правите, а вместо това да хвърлите едно око на майсторския клас на тема „Working with Cronenberg”.

Ето и гореспоменатия трейлър. Още веднъж предупреждаваме обаче, че видеото не става за абсолютно нищо и няма никакъв смисъл да го гледате.

http://www.youtube.com/watch?v=NOJoHj6VeHE

Режисьор на филма е Дейвид Кроненбърг, а в ролите ще видим Робърт Патинсън, Сара Гадон, Жулиет Бинош, Пол Джамати, Матийо Амалрик, Джей Барушел и Саманта Мортън.

Премиерата е през 2012-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *