Психо-сексуалния хорър сериал „American Horror Story”, дело на създателите на „Glee” („Клуб Веселие”) и „Nip/Tuck” („Клъцни/срежи”) Райън Мърфи и Брад Фалчък, е един от най-интересно изглеждащите телевизионни проекти тази есен и нямаме търпение да видим какво се е получило.

Сериалът разказва за семейство с проблеми, което се премества от Бостън в „обитавана от духове” къща в Лос Анджелис, където са се случили няколко убийства. Една привидно стандартна призрачна история, която обаче, ако може да се вярва на хората имали възможност да гледат няколко епизода, приема една доста странна форма, описвана и като “a sex-filled gorefest”. Чудно!

Благодарение на AOL (чрез Slashfilm) можем да видим първите пет минути от пилотния епизод (ситуирани през 1978), в които виждаме едно от убийствата извършени в къщата, заемаща централна роля в историята.

Освен, че звучи и изглежда отлично, в „American Horror Story” ще видим и един доста приятен каст в лицето на Джесика Ланг, Дилън Макдермът, Денис О’Хеър, Кони Бритън, Евън Питърс, Франсис Конрой и др.

Премиерата на сериала е следващата сряда, 5 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *