Джон Траволта, Ван Дам и Чък Норис

Без значение какво мислим по въпроса за предстоящото продължение на „The Expendables: Непобедимите” – в смисъл дали въобще има нужда от втора част на нефелните старчески приключения на някогашните големи екшън звезди – филмът ще го бъде (274 млн. не е сума, която туко-така може да бъде забравена от продуцентите) и затова е по-добре да се примирим по-отрано. Веднъж приели този факт е по-лесно да погледнем нещата в перспектива, която ни позволява поне малка надежда, че тази втора част може да не е толкова разочароваща, колкото първата. Евентуалните плюсове, които би могла да има, са следните:

Силвестър Сталоун няма да се завърне като режисьор (вярно е, че „Рамбо 4” беше доста як, ама човекът отдавна не е в режисьорска форма – ако въобще някога е бил), а на негово място ще дойде Саймън Уест, който ни е радвал с филми като “guilty pleasure”-a „Въздушен конвой” и „Дъщерята на генерала”. Дето се вика, той може да не е перфектен, но поне е „истински” режисьор.

Второто нещо е кастингът. И при първия филм беше впечатляващ, но сега чуваме, така да се каже, яката работа. Защото единственият човек, който може да претендира за титлата „по-голям” от Сталоун, бат Арни и Брус Уилис, е Чък Норис. А според Дейвид Варод (чрез Novinite) именно той е едно от новите имена, които ще се присъединят към филма. Това обаче не е всичко – според Варод, освен Норис към филма ще се присъединят и Джон Траволта и Жан-Клод Ван Дам. Той потвърждава и участието на Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Долф Лундгрен, Мики Рурк и Брус Уилис, но пропуска Джет Ли, който според слуховете няма да участва. Може би отново го е ударила шайбата за пенсиониране от екшън филмите.

Не знаем доколко може да се вярва на господин Варод, но предвид, че той както знаете е шеф на Nu Boyana, които заедно с родната ни България ще са домакини на снимките на филма (които се очакват да започнат през септември), можем да допуснем, че има нещо вярно в цялата работа.

Както винаги при тези случаи, ще трябва да изчакаме за повече подробности или за опровержение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. По-скоро заглавието ще е “Чък Норис СРЕЩУ останалите” 🙂 🙂 🙂

    Норис е машина. Дано се окаже вярно това! 🙂

  2. Трета част едва ли ще има! Нещо повече – предполагам, че дори тази серия ще е късометражка – колко му трябва за да ги довърши! 🙂 Така, че ще успее да го вмести между библиите и уредите за фитнес. 🙂

  3. Чък Норис има време за всичко! 🙂
    Но за третата част сте прави, няма да има щото ще избие всичко живо. 🙂

  4. Чък Норис и Ван Дам били вече потвърдени! 🙂

    Голяма баталия се очертава. Явно затова набират много статисти, защото за сцените с Норис, ще трябва за всеки дубъл да ги подменят! 😉