„The Pack” & „Behind the Walls”

Френските ужаси са ни слабост, а знаете, че напоследък така наречената „френска нова вълна” в хорър жанра бележи сериозни върхове.

Поради тези причини решихме да ви представим два нови филма – „The Pack” и „Behind the Walls”. Съдейки по трейлърите, те нямат шансове да се наредят до най-стойностните заглавия от последните няколко години, но все пак изглеждат интересно и предлагат усещания, с които американските хоръри напоследък не могат да се похвалят.

The Pack” („La Meute”)

Филмът проследява Шарлот, красиво младо момиче, което пътува с автомобила си през северна Франция. Пътешествието ѝ взима неочакван обрат, когато тя качва мистериозния стопаджия Макс, с когото моментално си допадат. Когато спират в крайпътна закусвалня, новият ѝ приятел отива до тоалетната и изчезва безследно. Озадачена, същата вечер Шарлот се връща да го търси и скоро се оказва просната в безсъзнание на земята. Когато се свестява, тя открива, че е в плен на барманката на заведението, която се оказва майка на Макс и която използва кръвта ѝ, за да храни „децата си” – глутница кръвожадни и хранещи се с човешко месо същества.

Вижте и отличния рисуван плакат на филма, дело на Греъм Хъмфрис („Кошмари на Елм Стрийт”, „Злите мъртви”).

„The Pack”

The Pack” ще излезе официално на DVD във Великобритания на 4 юли 2011, но както можете да се досетите, филмът вече може да бъде намерен.

–-

Behind the Walls

Зимата на 1922. Сузан, млада писателка страдаща от липса на вдъхновение, решава да се изолира в старинно имение в провинцията, където да напише новата си книга. Когато открива запечатана стая в мазето на къщата, писането ѝ неочаквано започва да става доста лесно. Скоро тя е връхлетяна от видения и ужасяващи кошмари, докато в селото започва да се надига тревога, след като няколко малки момиченца изчезват безследно.

http://www.youtube.com/watch?v=q0M8aLimN5s

Режисьори на филма са Паскал Сид и Жулиен Лакомб. В ролите са Летисия Каста, която предстои да видим в „Островът” на Камен Калев, Тиери Новик и Роже Дюма.

Премиерата е 6 юли 2011.

„Behind the Walls”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *