Поредната кретенска изява на Саша Барон Коен – за който много често забравяме, че всъщност е един изключително интелигентен младеж (човекът е завършил история в Кеймбридж), но честно казано няма как иначе с роли като Ali G, Борат и Бруно – ще бъде в „The Dictator”, където той ще изпълнява две роли. Една на „героичен диктатор, който рискува живота си, за да не позволи на демокрацията да навлезе в страната му, която той така обича да репресира” и една на обикновен овчар, който е негов двойник.

Благодарение на Huffington Post, сега можем да видим Коен в пълния му блясък като диктатора.

„The Dictator” - Саша Барон Коен

Чудим се, след като за „Борат” Коен дълго време си пуска мустаци, а за „Бруно” се бръсне от горе до долу, дали случайно и това лицево окосмение не е истинско. Изглежда като могъща перука и грим, но никога не се знае с човек като него.

Един от интересните моменти във филма е, че сценарият е отчасти вдъхновен от романа “Zabibah and The King” на самия Саддам Хюсеин. Е, по всяка вероятност той е писан от друг човек, но все пак.

Вижте официалния синопсис на филма, а след него и една неофициална снимка от снимачната площадка, вероятно на двойника на диктатора!

Саша Барон Коен е в ролята на безмилостен диктатор, който заминава за САЩ за среща на ООН и който открива, че неговия „номер две” го е заменил с доверчив овчар – негов пълен двойник. Докато диктаторът обикаля града, той попада на собственичка на магазин за органична храна… Тя преобръща неговото диктаторско мислене  и между тях се прокрадва мъничко романтика.

„The Dictator” - Саша Барон Коен

Режисьор на „The Dictator” е честият партньор по престъпление на Коен, Лари Чарлс („Борат”, „Бруно”), а освен него в ролите ще видим Бен Кингсли и Ана Фарис.

Премиерата е на 11 май 2012 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Това ми удря на свободна интерпретация по "Великият диктатор" и "Пристигане в Америка".