Стивън Ланг - „Конан Варварина 3D”

Преди четири дни, когато ви представихме поредицата героични “character posters” от „Конан Варварина 3D”, стана въпрос за „the whole nine yards” на рекламните кампании. Е, те включват и поредица от телевизионни спотове, първият от които вече е факт.

Коленичете пред него!

I do not want your kingdom… I want your head!“

Не знаем за вас, но ние сериозно започваме да се поддаваме на желанието да гледаме филма. Само се надяваме да има сеч. Тъп филм ще преглътнем, постен, не!

Калар Зим, стар приятел на Корин, бащата на Конан, пристига в Кимерия, за да търси помощ за откриването на „Изгубената кралица на Ахерон”. Когато Корин отказва, Калар и неговите наемници от Аквилония опожаряват селото и избиват всички освен Конан, който успява да избяга. Превърнат в изгнаник и крадец, Конан се скита надлъж и нашир, кроейки планове да получи възмездие за смъртта на баща си и на народа си.

Режисьор на филма е Маркус Ниспел, познат на българските зрители с римейките на „Тексаско клане”, „Петък 13-ти” и по-близкия до темата, но уви доста тъпичък „Предводителят”, в ролите са Джейсън Момоа като Конан, Стивън ЛангРон Пърлман, Рейчъл Никълс и Роуз МакГоуън.

Премиерата е на 19 август 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ако няма сеч и е нещо подобно на "Крал Артур" с Клайв Оуен (демек с изрязани кървища, за да получи по-нисък рейтинг) ще е вселенска тъпотия!

    Надеждата е, че филма не е мейджърски и е по-малко вероятно някой префинен баровец от Бевърли Хилс да се събуди с усещането, че филма му не е достатъчно family friendly, защото в противен случай ще получим глупотевина като "Принцът на Персия".