“Последен изход 5” - Ема Бел

Едва ли някой е повярвал на увещанията, че „Последен изход 4” (известен на английски като „The Final Destination”) ще бъде последният филм от серията, още повече, че той бе и най-касовият. И дори и да сте пропуснали всички новини за филма до момента, сега едва ли сте изненадани.

Изненадата идва от това, че с малки изключения, където ефектите изглеждат доста зле (знаем, че това е ранен трейлър и вероятността да бъдат оправени е голяма), трейлърът не изглежда чак толкова ужасно, колкото очаквахме след откровената брадва, която беше предишната (а и по-предишната) част. Разбира се, не е и нищо особено, просто „още от същото”. В тази връзка, едва ли е необходимо да ви казваме за какво става въпрос в него. Единственото, което може да ви интересува е, че този път катастрофа се случва на голям въжен мост.

Kill or be killed!

Хъ-ъъм! Нови правила? Да не би случайно „Бързи и яростни 5” сега да повлече крак на всички франчайзи, които бяха започнали да поиздишат (и такива, които си издишаха още в началото) и сега да станем свидетели на някаква интересна промяна? А защо не и към по-добро? Лично ние се съмняваме, но нищо не пречи да се надяваме. Едно време доста харесвахме първия филм, както и втория, чиято магистрална катастрофа ни изпълваше душата на макс.

Ако тук срутването на моста е яко, ще сме доволни. В тази връзка, както казахме и по-горе, някои кадри изглеждат дървено, но други са прилични, така че засега шансовете са 50 на 50.

Режисьор на филма е Стив Куейл, който ни е познат от документалния филм „Пришълци от дълбините 3D” и който е работил като втори режисьор не къде да е, а в „Аватар”. В ролите са Николас Д’Агосто, Ема Бел (която незнайно защо харесваме), Майлс Фишър, Пи Джей Бърн и самият “Кендимен” Тони Тод, който се завръща като господин Блъдуърт.

"Последен изход 5"

"Последен изход 5"

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Четворката не съм я гледал. След като сбозиха и то сериозно третият филм, вече ме зягубиха за поредицата. Първите два много ме изненадаха на времето. На мен много ми хареса катастрофата в първия – всичко много странно се разви – хем реалистично, хем някак различно от другите филми, където щеше да се протака три пъти повече.

  2. незнам какво не му харесвате на филма но за мен той и погрешен завой остават най-добрите