Хари Потър и Даровете на смъртта – Част 2

Краят наближава и от „Warner Bros.” включват маркетинговата машина на „Хари Потър и Даровете на смъртта – Част 2”, което ще рече, че съвсем скоро ще започнат да излизат толкова много неща, че няма да можем да им насмогваме.

Отбелязваме началото на тази предстояща масирана атака с нов, удължен и доста приятен екшън ТВ спот, както и с два плаката – на Хари и на Хърмаяни, които акцентират върху измъчените им, мръсни физиономии и върху факта, че всичко свършва на 15.07.

Общо взето рекламата е съставена изцяло от кадри от първия епичен трейлър, който видяхме преди време, но това никак не ни притеснява. Даже напротив, радва ни, защото заради времевото ограничение в телевизията са изпаднали няколко, драматични момента, които не ни допадаха съвсем, и е останала само екшънията.

http://www.youtube.com/watch?v=l9nHpEPynuA

Във втора част от епичния финал на сагата, битката между добрите и лошите сили в магическия свят ескалира във война. Залогът никога не е бил по-голям и никой не е в безопасност. Но Хари Потър е този, който трябва да направи най-голямата жертва в кулминационния сблъсък с Лорд Волдемор. Всичко свършва тук.

Вижте и споменатите по-горе плакати!

Хари Потър и Даровете на смъртта – Част 2

Хари Потър и Даровете на смъртта – Част 2

Премиерата, ако случайно не сте разбрали, е на 15 юли 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Аз пък чакам с нетърпение да приемат смъртната присъда за употреба на шльокавица.

  2. Дано дойде и в Бургас, че нашето кино е толкова далеч от всякакви премиери, просто не е истина… Или ще се наложи да ходя до Варна…

  3. Не е истина това за Бургас. Не може да е такова положението в един от най-големите български градове!!! 🙁