Спечелете с „Тор”

Играта приключи. Благодарим на всички участници. Tенискa от филма и страхотното USB си спечелиха:

Силвия Димитрова – тениска
Юлиян Василев – тениска
Младен Митев – тениска
Милен Костов – USB

Честито! Представители на Форум Филм България ще се свържат с тях, с подробности как да получат наградата.

Първото голямо кинопревъплъщение на Тор се оказа приятна изненада и смятаме, че доста от вас ще са на същото мнение. Затова няма как да не се зарадвате от възможността, предоставена от „Форум Филм България”, да спечелите една от трите тениски от филма или страхотното USB устройство във формата на могъщото оръжие на Тор.

За целта трябва да отговорите на въпроса „Как се казва това оръжие?”

а) Мьолнир
б) Миалмиал
в) Мидгард
г) Винервурст

Филмът проследява божествения Тор (Крис Хемсуърт) – могъщ, но арогантен воин, чиито безразсъдни действия разпалват древна война. Тор е прогонен на Земята от баща си Один (Антъни Хопкинс) и е принуден да живее сред хората. На Земята Тор среща Джейн Фостър (Натали Портмън), млад учен със сериозен ефект над него, тъй като се превръща в първата му любов. Тук е и мястото, където Тор научава какво наистина означава да си герой, когато се изправя срещу злите сили на Асгард, изпратени да ни унищожат.

Гледайте „Тор“ в кината и IMAX от 29 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Здравейте,любопитно ми е кога печелившите ще си получат наградите,защото неусетно минаха 10 дни,а още никой не се е свързал с мен.Ако сте го загубили телефонът ми е 0885 60 89 16.Благодаря

  2. @Юлиян Василев

    Ще попитам Форум Филм какво се случва с наградите. Предполагам, че са гръмнали покрай премиерата на "Карибски пирати 4" и затова се бавят. Ще им дар зор!

  3. Здравейте! Писах ви 2 писма че не съм получил наградата от томболата.

    Кога ще ми я пратите.?Някой ако си е получил наградата да ми пише на мейла или тук като коментар.

  4. Преди няколко дни говорих с Форум филм! Каза ха ми, че са прозвънили всички. На теб не са ти се обадили въобще или са ти звъннали, но все още не си си получил наградата?

  5. Защо лъжат че са прозвънели на всички. Нито са звъняли нито съм получил наградата. Освен да има 2 човека с това име а друг с това име да е спечелил.

    На другите пратена ли е наградата?Ще ви пиша пак на мейла за контакти 3 имена точен адрес и телефон.

  6. Свързах се с колегите и те обещаха, да видят какво се е объркало и да се свържат с теб! Дай знак, ако нещо не се получава отново!