Дани Бойл

Всички знаем, че Дани Бойл (по подобие на Джан Имоу) ще режисира откриването на Летните олимпийски игри през 2012. Предвид каква колосална работа е това, сме изненадани, че той има време да се захване с нов филмов проект, но точно това твърдят от Deadline.

Според тях Бойл ще се заеме със снимките на трилър озаглавен „Trance”, който е описван като „обир на предмети на изкуството, който не протича по план” и който има същият „здрав, мрачен и секси тон” като ранните му филми „Плитък гроб” и „Трейнспотинг”.

Не знаем за вас, но на нас ни звучи интересно. Всъщност, всеки филм на Дани Бойл ни звучи така, но това, което ни радва най-вече е, че той ще се завърне към този род филми, които го направиха един от най-любимите култови режисьори на нашето време. Не, че не харесваме новите му произведения, даже напротив, просто смятаме, че ще е добра идея да направи нещо по-трилърско.

Deadline съобщават още, че Бойл възнамерява да снима „Trance” този септември в Лондон, след което да го „постави на рафта” и да се съсредоточи върху Олимпийските игри. Веднага след това отново ще се заеме с него, като идеята е филмът да е по кината през март 2013. А това, от където и да го погледнем не е особено добра новина, защото ще трябва да си почакаме доста, преди да го видим. Но да не се оплакваме, че както се казва „а хич?”.

Продуценти на филма ще са Бойл и партньорът му от „Беднякът милионер” Крис Колсън и двамата се надяват да уговорят „Pathe” и „Fox Searchlights” за финансирането и дистрибуцията. Първоначалният бюджет на филма е обявен в рамките на 15-18 млн. долара, колкото бяха тези на „ Беднякът милионер” и „127 часа”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *