Джони Деп

Преди време сме споменавали за предстоящия „Mortdecai” с Джони Деп в главната роля, но честно казано, вече бяхме забравили, че такъв проект се готви и то с доста звезден актьорски екип. Сега Lionsgate ни напомнят за филма с първия трейлър, даващ начало на рекламна кампания, която вероятно ще придобие впечатляващи размери до началото на 2015.

Преди трейлъра обаче, вижте синопсиса, за да имате поне бегла представа кой е Чарли Мордекай и какъв сюжет ще го завърти – със сигурност няма да разберете нищо от рекламата по-долу.

Опитвайки се да жонглира с ядосани руснаци, британското MI5, невероятно дългокраката си съпруга и международен терорист, елегантният търговец на изкуство и понякога мошеник Чарли Мортдекай трябва да прекоси света, въоръжен единствено със специфичния си чар, опитвайки се да отрие открадната картина, която би трябвало да съдържа код за банкова сметка, пълна с нацистко злато.

Не се смейте, така само ги окуражавате. Макар че едва ли сте избухнали в безумен кикот от този трейлър, в който най-голямата смешка беше как Деп застрелва „his manservant” Пол Бетани, чието присъствие най-много ни зарадва, ако трябва да сме честни. Сигурни сме, че Джеф Голдблум също ще е на ниво, както винаги, но точно в този трейлър нямаше възможност да се развихри.

Не сме чели книгите на Кирил Бонфилиоли, може би са забавни (със сигурност доста ги хвалят), а и в крайна сметка трейлърът обещава, че Мордекай „will grow on us”, което засега не изглежда много вероятно, но никога не се знае – може Джони Деп още да има малко от магията, която го направи… ами, Джони Деп. Ще разберем в началото на другата година.

Режисьор на „Mortdecai” е Дейвид Кеп, сценарият е адаптация по романите на Кирил Бонфилиоли, а в главните роли са Джони Деп, Гуинет Полтроу, Юън Макгрегър, Джеф Голдблум, Обри Плаза, Оливия Мън, Оливър Плат и Пол Бетани.

Премиерата е 6 февруари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *