„X-Men: First Class”

Вчера „20th Century Fox” направиха грешката да пуснат 2 нови плаката на „X-Men: First Class”, които признаваме, наистина не са най-прекрасните тийзъри на света, но чак пък толкова! Целият нет гръмна и сякаш всеки човек на планетата с достъп до компютър държеше да сподели мнението си, че това са най-ужасните плакати в историята на киното. Да, наистина не са кой знае какво и в сравнение с предишните 2 са си тъпички и грознички (можете да ги видите наааай-долу), но вече аха да започнат да ни харесват, просто защото ни гръмнаха главите да слушаме колко са зле. Голямата работа!

Но все пак, за да омилостивят нежните души на феновете си, „Fox” решиха днес да пуснат нова снимка от филма и въпреки че едва ли ще заличи спомена от вчерашната драма, Havok полага сериозни усилия. Изигран от Лукас Тил, младият мутант (все още предстои да разберем дали във филма ще има някакви роднински връзки със Скот Смъръс/Cyclops) засега прави впечатление на доста нервно момче, което лесно изпада в почти неконтролируема ярост, ефектът от която можете да видите тук.

„X-Men: First Class”

А на тези от вас, които не се интересуват чак толкова от мутантите и техните сили и ще гледат филма заради впечатляващия бюст и наистина комиксовия гардероб на Дженуари Джоунс, предлагаме да се насладят на тази синева.

„X-Men: First Class”

Себастиан Шоу (Кевин Бейкън) и Ема Фрост позират по най-възмутим начин, опитвайки се да ни уверят, че те по принцип така си стоят. Дори и екипът на Професор Х да се изложи, във филма на Матю Вон поне злодеите ще си заслужават.

А сега и обещаните плакати…

„X-Men: First Class”

„X-Men: First Class”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. постерите на Фантастико със седмичните намаления изглеждат по впечатляващо 🙂 определено са се изложили тука 🙂

  2. Да бе, гаднички са си, ама чак пък толкова?

    Ебаси джабалата се дигна за некви смотани плакати – куцо, кьораво и сакато се раписка, а за "At the Mountains of Madness” никой нищо не каза. 🙁

  3. Аве какво ви интерусава за плакатите-верно,че са се изложили ама дано филмчето да е добро.Поне по трейлърчето изглежда-дано да е така.

  4. с това разположение на главите върху силуетите ми избива на автофелацио. порнография, майка! 😀