Карибски пирати 4”

Премиерата на „Карибски пирати: В непознати води” наближава и бе крайно време да видим официален киноплакат. Преди няколко дни видяхме един банер, който обаче не ни грабна и не го пуснахме (можете да го видите тук) и вместо него решихме да пуснем далеч по-интересните концептуални рисунки на зомбитата, за които се надяваме, че ще играят важна роля във филма.

Не разбираме много от изобразително изкуство, затова ако грешим бъдете снизходителни, но този плакат ни прилича на картина на Леонардо да Винчи – дълбочината на фона, въздушната перспектива… Абе, доста ни мязат на сфумато техниката. Но както казахме, не ги разбираме много тези работи и за да не се излагаме допълнително да кажем нещичко за това, от което разбираме – Джони Деп.

Въпреки, че ни е малко прекалено „замислен в здрача”, поглеждайки постера осъзнахме, че това бе възможно най-добрият вариант за тази четвърта серия. Просто виждахме как Джони Деп отказва участие и „В непознати води” се превръщаше в някакъв безобразен “spin-off”, в който от плакатите ни гледа Кира Найтли или още по-лошо Орландо Блум. Слава богу Джонката е тук, както и най-важният образ в серията Хектор Барбоса, изигран от големия Джефри Ръш.

Кино плакат на „Карибски пирати 4”

Да, плакатът определено ни радва, особено русалките – тези на камъка и тази във водата – „Черната перла” и изсъхналата главичка на пояса на Джак. Това дали не е мама?

„Карибски пирати: В непознати води” е режисиран от Роб Маршъл, а в ролите са Джони Деп, Джефри Ръш, Пенелопе Крус, Иън Макшейн, Стивън Греъм, Джема Уорд, Ричард Грифитс, Кийт Ричардс, Джуди Денч, Сам Клефлин и Астрид Берже-Фрисби.

Премиерата на филма е на 20.05.2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Готин замисъл, личи си, че се изпипва и се прави както трябва, но не ми грабва вниманието. Но постера е жесток.