Ранго

Antirecords (чрез LA Times) представиха една изключително приятна изненада на всички нас, които чакаме с нетърпение иновативната уестърн-анимация на Гор Вербински и Джони Деп „Ранго”, а именно песента на Los Lobos, която ще служи за основна тема на леко смахнатия, но героичен хамелеон.

Изглежда, че преди Los Lobos да се появат на сцената, вече имало между 12 и 20 различни варианта на темата, написани от композитора Ханс Цимер, който обаче не успял да пресъздаде необходимата автентичност на мариачи музиката.

Повече около историята на песента и какви други теми и препратки има в нея можете да прочетете на страницата на LA Times, а всичко друго, което ние сме писали във връзка с филма, може да откриете тук.

Сега, насладете се на този бисер!

Българската премиера на филма е на 11 март 2011

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

 1. прекрасно, вдъхновяващо, ама не ми хареса куплета, който започва с "Now Rango is gone but his legent still lives on…" 😉

 2. Всъщност, един от любимите ми "love or hate" преиграни спагети саундтраци е този на режисирания от италианския последовател на Сам Пекинпа – Енцо Кастелари (за този може да се говори много).

  Ето два любими откъса:

  http://www.youtube.com/watch?v=OxAyyYw1lGY http://www.youtube.com/watch?v=Gccw143G-EI&fe

 3. Чух песента отново и ме изкефи. Даже се учудвам, че вчера не ми хареса!

 4. А-ха-ха-ха! Ще ме скапеш! 🙂

  Това е класика. Първо си "каква е тази помия, бе?". После си "абе, не е толкова лоша". И накрая те дават как куфееш като един истински луд. 🙂 🙂

 5. Дрин-сан, много съм ядосана, що нямаш "бутон" и за Twitter – няма Синефиш да пускат музиката на уникалистичния Ранго в тази социална мрежа, като ти беше пръв тук – ааа-ма-ха!

 6. 🙂 Къди, работим го бутона. Скоро ще можеш да ме следваш в Туитър. БТВ ти и сега можеш да го направиш, но все още не му отделям дължимото внимание. 🙂