Няколко нови плакати и наградите на “IMPAwards”

Тези дни попаднахме на няколко интересни плаката, които искахме да споделим, но така и не успяхме да ви ги представим. В крайна сметка, това, което се оказа решаващо, бе излизането на номинациите за годишните награди на “IMPAwards” за най-добри и най-лоши плакати, обединени в няколко доста разнообразни и забавни категории. Ние обаче, няма да ви ги представяме тук, защото са прекалено много – просто искахме да ви обърнем внимание, пък вие може да ги разгледате на сайта на “IMPAwards”.

Това, което ще ви представим, са трите постера, които ни впечатлиха по един или друг начин през изминалите дни.

Hobo With a Shotgun

Подобно на „Мачете”, първоначално „Hobo With a Shotgunсъществуваше само като „фалшив трейлър”. Той обаче се окичи с първа награда на конкурса за фалшиви трейлъри, организиран около премиерата на „Grindhouse” и си спечели правото да се превърне в „истински” филм.

Вече имахме възможност да видим и първия му официален трейлър и определено това, което видяхме ни допадна. Убедени сме, че за разлика от „Мачете”, който ни изкефи, но не ни изпълни, „Hobo With a Shotgun” ще успее да го направи. А поредното нещо, което ни кара да си мислим така, е този прекрасен нов постер:

Hobo With a Shotgun

Режисьор на филма е Джейсън Айснър, с чийто празничен хорър „Treevenge” ви поздравихме за Коледа, а в главната роля ще видим големия Рутгер Хауър. Премиерата на филма е на фестивала в Сънденс и съвсем скоро очакваме и първите отзиви.

„I Saw the Devil”

Това е най-новият филм на Ким Джи-ун, чиито доста странен и симпатичен „Добрият, лошият и странният”, да не повярва човек, имахме възможност да гледаме и у нас. Той разказва за млад таен агент, който е по следите на сериен убиец, отговорен за смъртта на годеницата му. Изненадващо, на преследвача му допада да си играе на котка и мишка с жертвата си.

Колегите от AICN, които представиха плаката са имали възможност да гледат филма и го описват като „брутален, напрегнат и just plain old awesome” и това е абсолютно всичко, което искаме и очакваме да видим. Може пък също като с „Добрият, лошият и странният” да извадим късмет и да видим на кино и „I Saw the Devil”. Дано!

I Saw the Devil

Режисьор е Ким Джи-ун, а в ролите са И Бьонг Хун („Добрият, лошият и странният”) и Чой Мин-сик („Съчувствие за лейди Мъст”). Премиерата е на 4 март.

Dark Knight Rises

Да не вземете да се развълнувате много. Става дума за „fan made” постер, но пък той е доста интересен и добре направен и според нас напълно заслужава да ви го представим. Плакатът е дело на „shokxone-studios” и тук можете да прочетете малко повече за създаването му.

Dark Knight Rises

Това не е първият интересен „fan made” плакат на „Батман 3”, на който попадаме. Само няколко дни след премиерата на „Черният рицар” се появи този плакат, който представя Питанката. Тогава все още се спекулираше, че той ще бъде един от злодеите.

Батман 3

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. I Saw The Devil и на мен много ми хареса. Не очаквах, да си призная. Мислех, че ще е поредният азиатски хорър (то даже не е хорър де, ама аз бях останал с такова впечатление) изваден от калъпа (не ме разбирайте погрешно, аз харесвам азиатското хорър кино)… Много се радвам, че не оправда тези ми очаквания :Д Героите са изродски, действието бързо набира скорост и на няколко пъти си мислиш, че ще приключи… и то продължава 🙂

  2. I saw the devil е един от най-добрите филми за миналата година, както и най-добрият филм на Ким Джи-ун, така че горещо препоръчвам.

  3. АВЕ ЕЙ!!! За малко инфаркт да получа на постера на Батман, и после като прочетох, че е фенски… Отивам за хап за сърцебиене 🙂 Шегичка 😉

    Много е як, най ме накефи като постер именно „Dark Knight Rises”.

  4. …………….Hobo with a Shotgun might just be the best movie title of all time and this footage delivers just that and so much more like flaming school buses gangsters wielding machetes a whole lot of blood and most importantly Rutger Hauer shooting a lot of stuff. Hobo with a Shotgun is the second film being made based on a faux trailer from Grindhouse with Machete set to be released this year. According to Jason Eiseners hobo opus follows Hauers character a homeless man who goes about bringing justice to the city the best way he knows how-with a 20-gauge shotgun. Panhandling will never be the same…Heres the synopsis .A vigilante homeless man pulls into a new city and finds himself trapped in urban chaos a city where crime rules and where the citys crime boss reigns. Seeing an urban landscape filled with armed robbers corrupt cops abused prostitutes and even a pedophile Santa the Hobo goes about bringing justice to the city the best way he knows how with a 20-gauge shotgun.