„Inbred”

Първото нещо, което ни идва на акъла щом чуем думата „Inbred”, е американските селяндури от юга, което е малко странно, защото, дето се вика, това нещо са го измислили англичаните и би трябвало първо за тях да се сещаме.

Според нас, причината се крие в прекалено многото американски хоръри, в които споменатите индивиди тероризират невинни туристи. Е, сега вече имаме и добре изглеждащ и определено обещаващ британски представител, който ще се опита справедливо да наклони везните в полза на островитяните.

(чрез Twitch)

Режисьор на „Inbred” е Алекс Чандън („Cradle Of Fear”, „Pervirella”), а в ролите ще видим сериозни британски имена като Джо Хартли („Обувките на мъртвеца”, „Това е Англия”), Джеймс Дохърти („Бекбийт”, „In the Loop” и „City Rats”) и Джеймс Бъроус („Това е Англия”, „Робин Худ” и „Eden Lake”).

„Гор” ефектите са дело на Дънкан Jarman, работил по филми като „Авиаторът”, „Хари Потър”, „Заразно зло”, „Суини Тод” и „Братя по оръжие”, както и на Линзи Фокскрофт, чиято фирма специализира в пресъздаването на реалистични инциденти и катастрофи за армията, полицията и службите за бърза помощ.

Ето и кратък синопсис:

Група криминално проявени младежи и техните социални работници заминават за един уикенд обществено полезна дейност в странното и отдалечено село Мортлейк, известно като изключително затворено и потайно място. Малък инцидент с местни хлапета бързо ескалира в кървав и неочакван кошмар.

За повече подробности можете да посетете официалния сайт на филма.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Не знам за вас, но аз намирам дечурлигата за доста стряскащи. Като зомбитата са ми. Като е едно си викаш, е какво толкова, биеш му един шамар и продължаваш, ама като са много… особено пък като са резултат на кръвосмешение… "скери"! 🙂

  2. Най-гадните дечурлига са в споменатия горе "Eden Lake", но и тия явно няма да им отстъпват особено. 🙂