„Green Lantern” / „Зеленият фенер”

Официалният трейлър на „Зеленият фенер” е тук, но за съжаление, не успява да разсее съмненията ни и силно ни мяза на трагедия от ранга на „Фантастичната четворка”.

Повечето коментари из нета като че ли споделят съмненията ни – „Зеленият фенер” все още изглежда доста евтино като за супер-скъпа Холивудска продукция. Но все пак въпросът е не какво показва трейлърът, а какво крие или по-скоро какво ни е подготвил Мартин Кемпбъл. Ние все още имаме вяра в него, както и в Рейнолдс, и сме сигурни, че комбинацията от екшън и комедия ще е премерена. Но как ще стоят драматичните съмнения на Хал и колебанията му дали ще се справи с тежката отговорност да спаси вселената?

Все пак това е поредната „origin story” и знаем точно какво да очакваме. Първа част, където да се запознаем с ужким обикновената история на Хал Джордън, който не е най-добрият тестови пилот в историята на авиацията, но за сметка на това е напълно безотговорен и изглежда, единственото героично качество, което има нашият герой е един гол чар. И втората част, с нонстоп екшън, извънземни герои, далечни планети и какво ли още не.

Ама какво ви обясняваме, вижте сами – поне в тази посока трейлърът е достатъчно ясен.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Мързи ме да гледам трейлъра, но само от снимката ме напушва смях. Нелепо.

  2. Аз лично не очаквам шедьовър от ранга на Пазителите или първия Хълк, но поне да не е нещо съвсем бутафорно… Ако е някоя лека екшън геройска шаренийка без много фалове и претенции ще е приемливо 🙂