„Death Race 2”

Пол У. С. Андерсън просто няма спирка – бълва боклуци като режисьор, сценарист или продуцент и най-новото му предложение е DVD продължението „Death Race 2”, трейлър, за който можете да видите малко по-долу. Но ви предупреждаваме, че изглежда много, много зле. Как въобще са събрали тези актьори?

Шон Бийн може да си позволи да участва в DVD извращения, защото е доказал, че в каквито и бози да участва, кариерата му няма да пострада. Дани Трехо въобще няма да го споменаваме, той си играе Дани Трехо и е просто роден за филми със „Смъртоносен/на/но” в заглавието. Въпросът ни е защо Люк Гос участва в този жалък опит? Наистина кариерата му не процъфтява и той получава предимно роли, в които не се разпознава от грим и ефекти, но според нас, когато си приятел с Гийермо дел Торо не можеш, просто не можеш да участваш в „Смъртоносна надпревара 2” (prequel, в случай, че ви интересува).

Но явно Гос умира от желание да се покаже – възможно ли е ранната му музикална (условно казано) кариера да не е била достатъчна? Но често казано, като изключим неизменното желание леко да му се подиграваме заради „Bros”, Гос определено ни радва, особено като принц Нуада и не искаме да се излага по този начин:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. И първия си ми допадна, имаше си олдскул усещане без сериозното дразнещо напъване.

  2. Че първия си беше много як екшън. Нищо повече разбира се, но аз друго не търся в подобен род филми.

  3. Ако под първия разбирате "Death Race 2000" със Сталоун от 1975 г, може. Ама ако става въпрос за този със Стейтъм на Пол "Уъртлес Шит" Андерсън… не знам, лично за мен филмът беше голяма брадва.

  4. Наистина "як екшън", без да прелива от якост, приличен, безмозъчен и доволно клиширан, без да се взима насериозно и без да е много несериозен. Разбира се, не заслужава чак толкова внимание. 😀

  5. Договорихме се. 🙂

    Продадено за "як екшън, без да прелива от якост, приличен, безмозъчен и доволно клиширан, без да се взима насериозно и без да е много несериозен." :)))))