Джон К. Райли

Кейт Уинслет, Джоди Фостър, Кристоф Валц и Джон К. Райли? Трябва да признаете, че Роман Полански знае как да си подбира актьорите!

В поредното затишие около правните му проблеми, Полански усърдно работи по екранизацията на „God Of Carnage”, вероятно защото се очаква снимките да започнат януари другата година в Париж – въпреки че действието на филма се развива в Ню Йорк, режисьорът не може да снима там по очевидни причини. Разбира се, това няма никакво значение за нас, а на всичкото отгоре пиесата на Ясмина Реза в оригинал е френска, поставяна за първи път в Цюрих и чак две години по-късно е преведена и поставена на английски. И очевидно историята, като една добра пиеса за общочовешки отношения (съпружески и съседски в частност), никак не страда от това непрестанно пътуване.

Джон К. Райли е последният актьор, присъединил се към екипа, вероятно в ролята, за която първоначално се обсъждаше Мат Дилън – не искаме да обидим Дилън, но според нас определено е ъпгрейд. Според Deadline Райли ще играе съпруга на Фостър, а сюжетът проследява две двойки, които се срещат на вечеря, след като синовете им са се сбили в училище. Не сме добре запознати с пиесата, но звучи като история, която изцяло зависи от актьорите. С този екип и под контрола на Полански, бихме казали, че е в добри ръце.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *