Какво може да се случи с един литературен персонаж когато изпадне в свободното пространство? Предложението ни тази седмица в рубриката „WTF трейлър на седмицата” ще ви даде много ясна представа. Преди няколко месеца ви показахме първите снимки от детската приказка за любимия и невинен Мечо Пух, който се превръща в разярено животно в „Winnie the Pooh: Blood and Honey“. Време е да видим и първата истинска реклама.

Предупреждаваме ви, че не е за хора, които не горят от желание да си развалят добрите спомени от обичащото мед мече и неговия приятел Прасчо. Ако ви е безразлично, то пускайте смело:

Филмът прилича на съвсем типичен слашър, в който група психопати с маски избиват наивни и глупави тийнейджъри. Надявам се режисьорът Рис Фрейк-Уотърфийлд да ни изненада по някакъв начин, но се съмняваме това да се случи. Ето какво сподели той самият за сюжета на „Winnie the Pooh: Blood and Honey”:

В тази версия на класическата история Кристофър Робин е пораснал тийнейджър, който отива в другия край на страната да продължи образованието си в реномиран университет. Поради тази причина той изоставя своите приятели без храна и начини да оцелеят сами. Това кара Пух и Прасчо да прегърнат вътрешните си чудовища и практически се превръщат в диви животни. Те са просто дуо озверели мечка и прасе, в търсене на своята следваща жертва.

poo1-e917604d5

Winnie the Pooh: Blood and Honey” е режисиран и написан от Рис Фрейк-Уотърфийлд. В ролите на познатите персонажи влизат Крейг Дейвид Доусет и Крис Кордел като Пух и Прасчо респективно. Компания ще им правят Наташа Тосини, Мария Тейлър, Мей Кели, Даниел Роналд и други.

Филмът все още си няма премиерна дата, но се очаква по-късно тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *