„Социалната мрежа”

Българската премиерна дата – 15.10.2010 – на „Социалната мрежа” наближава и вече си мислехме, че няма какво повече да видим откъм реклама, но ето, че от Sony ни опровергават и то как, с този интерактивен трейлър (подобен на този на „Scott Pilgrim vs. The World”), в който може да откриете десетки факти, видео връзки, коментари и още доста допълнителни неща, свързани с филма.

Честно да ви кажем вече нямаме търпение да гледаме филма, особено след като наши колеги вече имаха този шанс и ни уверяват, че е страхотен.

Едуардо Саверин и Марк Зукербърг са студенти в Харвард и най-добри приятели, които освен познанията по математика, споделят и неумението да разговарят с жени. Една вечер компютърният гений Марк хаква сървъра на Харвард и създава мрежа с класирани профили на всички студентки. Така се ражда Facebook и Марк и Едуардо се сблъскват със света на парите, адвокатите, опортюнистите, красивите жени, алчността и безвъзвратната загуба на приятелството.

Режисьор на филма е Дейвид Финчър, а в ролите ще видим Джеси Айзенбърг, Джъстин Тимбърлейк, Андрю Гарфийлд, Макс Мингела и Джоузеф Мазело.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Филмът определено е едно от най-добрите заглавия, които съм гледал досега през годината.

    В началото се чудех какво общо има Дейвид Финчър с подобен филм, но след като го гледах съм напълно наясно защо го е заснел: защото с подобен сценарий и актьори няма как да сбъркаш, а и получаваш най-реалния шанс до момента в кариерата си да получиш Оскар, независимо, че предишните ти филми са далеч по-добри.

    Определено го препоръчвам и се надявам публиката да оцени най-накрая някой филм различен от безумия като "Агент Солт" и "Принцът на Персия" – във финансово отношение най-вече.