„Лешникотрошачката 3D”

Срамота е, че само заради „Домът на глупците” – лично според нас един от най-безобразните и тъпи филми правени някога (мяза ни на българските мутренски филми от началото на прехода) – напълно сме изхвърлили Андрей Кончаловски от кино радара ни и с изключение на сегмента му от „Всекиму своето кино” не сме гледали нищо от него. А е срамота, защото без съмнение, той е един изключително интелигентен и интересен режисьор, сценарист и човек като цяло, който се е доказвал неведнъж и абсолютно не заслужава такова отношение.

Изглежда обаче, че нещата са на път да се променят, защото макар и този трейлър на моменти да е леко недодялан, като цяло филмът изглежда наистина обещаващо.

http://www.youtube.com/watch?v=ma4Fh6jjZC4

Първо да кажем, Да! И ние се изненадахме, но странният човек с бялата коса е Джон Туртуро и второ, изглежда, че „Nutcracker and the Rat King” няма да има почти нищо общо с оригиналната лешникотрошачка. Освен Туртуро, други познати имена във филма са тези на Нейтън Лейн и на Ел Фанинг.

Филмът ще се появи по руските екрани през декември тази година – което изглежда логично предвид празниците – и ще бъде в 3D, което иде да покаже, че не само американците са си загубили ума по третото измерение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Това ли е новата мания? Да бълват филмите си 3Д, за да се гледат, защото така или иначе за нищо не стават и ако са 2Д няма да има жив човек на прожекциите…

  2. Разбира се, че е новат мания! Къде си бил през последната година? 🙂 Това обаче, може да не е чак толкова лошо.

  3. Мислех си, че сте го пропуснали този трейлър. Сега виждам, че аз съм този който го е направил. 🙂

  4. :))))

    Всъщност, тази новина беше за първият тийзър, койт по-късно беше изтрит по желание на студиото. Сега просто заменихме трейлъра с новия. Решихме, че няма нужда да пишем нов текст, нито да ъпдейтваме новината да се появява като нова. 😉