Както знаете, „Buried” е един от филмите, които следим с изключително голям интерес и абсолютно всичко, което видяхме от рекламната му кампания до момента – тийзър плаката, първия трейлър, „motion” постера и разбира се вдъхновения от Сол Бас плакат –  ни изпълваше с голямо задоволство. До сега.

Не, че най-новият плакат е лош, просто имаме чувството, че идеите започват да се повтарят и като че ли заедно с това отслабва и ефективното въздействие на досегашните рекламни материали. Харесва ни обаче големият шрифт на заглавието, което като че ли тежи тонове и героят на Рейнолдс сякаш подпира с ръка капака, за да не бъде смазан.

С втория трейлър – който за съжаление покрай морското ни пребиваване сме пропуснали да отразим – нещата стоят по съвсем друг начин. Няма какво друго да кажем за него, освен „наистина впечатляващ”.

Пол Конрой не е готов да умре. Но когато се събужда два метра под земята, без никаква идея кой го е заровил там и защо, животът му се превръща в адска борба за оцеляване. Единственото нещо, с което разполага, е запалка и мобилен телефон с отвратителна връзка и бързо падаща батерия. С бързо изтичащ запас от въздух, Пол има на разположение само 90 минути, за да открие някакви улики за своето местонахождение и да се се спаси от невъзможната ситуация.

Режисьор на филма е испанецът Родриго Кортес  („15 Days”, „The Contestant”).

И за да се почувствате и вие един вид погребани под различни видове рекламни медии, ви предлагаме още два постера на филма, които по една или друга причина не сме ви представяли до момента:

Както и още два, за които не сме сигурни, че са официални, но за сметка на това пък са доста яки:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Дринов, това малко офтопик, но отдавна следя сайта и едно нещо ме човърка. Защо във всяка публикация говориш в първо лице, множествено число???

  2. Само в новините 🙂 защото ги пиша от името на сайта. Тоест от мое и от това на човеке, който се занимава с техническата част на нещата. Много ли те дразни? :)))