Е, в нашите очи, Карла винаги е била MILF, но никога не сме очаквали тя така гордо да го обяви.

След „Sin City”, „Watchmen” и предстоящия „Sucker Punch” , екшънът явно й се е усладил, защото според LA Times тя се надява следващия й проект да е гореспоменатия MILF, или „Mothers I’d Like To Fight”.

Филмът проследява наскоро излязла от затвора жена, която има сметки за разчистване, по особено жесток начин. Режисьор ще е Франк Калфоун, а продуцент – Александър Ажа. Да, определено звучи като Faster, в който Карла отново си партнира със Скалата (който вече трябва да наричаме Дуейн Джонсън), но няма да коментираме, първо защото не сме го гледали и второ бившия затворник, който ще се разплаща с прецакалите го, е по-голямо клише и от… ами, от каквото и да се сетите. И все пак, ако ще търпим още една подобна история, нека яката мацка не е просто случайно забърсана, второстепенна роля.

Лошото е, че Карла всъщност не е подписала договора и само се интересува от ролята, но въпреки това нямаше как да пропуснем тази новина. Както казахме, за нас тя винаги е била MILF и определено нямаме предвид „Mothers I’d Like To Fight”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Хахахаха, тая "вест" ме метна зад дувара напрао в храстите… Сам… 🙁

    Но генерално съм съгласен, трябва да има и малко жълто, стига с тея сериозни новини… 🙂

  2. Наистина мога да кажа , че аз никога не са чели толкова много полезна информация за Карла Гуджино иска да е MILF. Искам да изразя благодарността си към уебмастъра на operationkino.net.

  3. Е що на уебмастъра? Благодари на мен, че съм го написал. 🙂 🙂 Само дето не я виждам тази полезна информация, ама айде… 🙂 🙂 🙂