Брад Пит и Шая Лебоф

Няма никакво съмнение, че Питър Морган е отличен сценарист и драматург, но като че ли предпочитанията му към исторически и вдъхновени от действителността сюжети ограничават броя на феновете му. Разбира се, двете Оскар номинации помагат. И въпреки това ни харесва идеята да опита нещо малко по-различно – например да преработи „Riptide”, сценария на Ричард Макбрайън, който „Summit” вече предлагат на Брад Пит и Шая Лебоф.

Ето и кратък синопсис от Pajiba: „Историята на работник за всичко, млад борсов агент и неговата приятелка. Трупът на един от мъжете се носи в морето, приятелката е открита в близък мотел и следовател пристига да разкрие случилото се.”

Вече се носят предположения кой какво би могъл да изиграе – Пит вероятно ще е по-опитният (в Холивуд евфемизъм за стар) следовател, а Лебоф може да се възползва от натрупания покрай продължението на Оливър Стоун, Уолстрийт опит.

Току що ни хрумна, че един от двамата ще се прави на финансист, а всъщност е работникът, който се опитва да отмъкне самоличността на жертвата си. Морган да си пази работата, че с тоз талант да измисляме клишета като нищо от Холивуд ще ни кльопнат – както знаем, там талантът е последното нещо, което се изисква от един сценарист. Но шегата настрана, да се неначуди човек, как Морган има такъв (заслужен) успех.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *