Де Ниро и Пачино отново заедно?

Знаем, че на всички ви се иска да забравите абсолютното недоразумение “Righteous Kill” и да си останете само със спомена от „Жега”. Но сега като че ли се задава нов, далеч по-добър шанс двете легенди да се съберат отново, този път във филм с подобаващо качество.

Става въпрос за биографичния филм за Франк Синатра, който Мартин Скорсезе планира от известно време. От „Collider” цитират гениалния режисьор, който казва следното:

„Все още търся актьор, който да възкреси Синатра на екрана. Моят избор е Ал Пачино и Робърт Де Ниро като Дийн Мартин”.

Не сме сигурни доколко това е някаква информация, на която може да се разчита, но предвид факта, че Скорсезе многократно е заявявал, че има желанието различни актьори да пресъздадат музикалната икона в различни моменти от живота му, има резон Пачино и Де Ниро като Мартин да бъдат в някой от по-късните периоди.

Във връзка със същия проект Скорсезе вече е споменавал имена като Джони Деп, Джордж Клуни, Брад Пит и Тоби Магуайър, така че при всички случаи, това ще бъде един доста интересен филм.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Звучи много, много обнадеждаващо 🙂 Но слуховете са за това… да развеждат, да разпенват и в крайна сметка да правят много по-малко, отколкото едно здраво лизане би подмокрило публиката, right? 🙂

    По темата… Скорсезе не би допуснал да се случи (втори) "Righteous Kill", дори и с престарели МакКоли и Хана 🙂 Вярвам в него!

    Тоби обаче няма място във филм за Синатра, особено биографичен, освен ако… не се намери човек, който да подава палтото (но не по онзи начин) на световноизвестния (признат, даровит, а и заслужил славата си) сингър 😉

    Over 'n' out!

    🙂 lol

  2. “Скорсезе не би допуснал да се случи (втори) “Righteous Kill”, дори и с престарели МакКоли и Хана 🙂 Вярвам в него!" – с това направо ме разби! 🙂

  3. Единственото за което стават е продължение на "Сърдити старчета"