Ловци на духове 3

Предполагаме, че Ловците на духове нямат нужда от абсолютно никакво представяне, затова направо на въпроса.

В последно време, нещата около „Ловци на духове 3” изглежда се получаваха и по всичко изглеждаше, че в крайна сметка, колкото и невероятно да звучи, дългоочакваното продължение ще види бял свят. Само преди няколко дни обаче, Бил Мъри, който от години се изказва отрицателно за тази идея, сряза надеждите ни като каза, че всичко е „просто мит” и „всичките тези приказки са просто приказки”.

При това положение, тъй като Мъри е един от най-важните хора в проекта – доколкото знаем той има право на вето, последна дума или нещо от този род – веднага бихме заявили, че 100% филмът няма да го бъде. Само че другите двама най-важни Харолд Реймис и Дан Акройд говорят друго. Или поне така твърдят от „SlashFilms”, които цитират ABC 7 и GBFans.

Реймис казва: „Имаше много приказки по повод „Ловци на духове 3”, които сега става реалност. Мога да кажа с известна сигурност, че ще има трети филм. Той няма да е в кината преди коледа 2012, но работата по него върви в момента”, а думите на Акройд могат да се обобщят така: „Снимките на Ловци на духове 3” ще започнат тази есен, с идеята да тръгне по кината през 2011.

Какво ще рече това? На нас ни се струва, че никой от тях няма точна представа за това какво се случва и в такъв случай сме склонни да заложим на това, че няма да станем свидетели или поне не на скорошно завръщане на докторите Венкман, Спенглър и Стенц. Въпреки всичко, ние не преставаме да се надяваме, поне докато не чуем „край” от всички страни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *