Операция „Четири лапи”

Ако сте си мислили, че след „Отстреляй бившата”, „Скатавки” или „План Б” на родния кино фронт не може да стане по-лошо, значи сте се лъгали! При това много сериозно. „Операция „Четири лапи” е оръжие. Оръжие за масово унищожение, пред което ядрените бомби бледнеят. Този филм има способността да заличи всяко едно интелигентно съзнание, което влезе в досег с него за повече от 30 секунди. Имам чувството, че целта му е да унищожи напълно Homo sapiens и да осигури господството на четириногите обитатели на гората – оттам и името „Операция „Четири лапи”. На всичкото отгоре, ако на финала се окажете някое кораво копеле и все още се крепите, ще бъдете довършени с нетърпим кавър на „Insane in the Brain” – факт, сам по себе си способен да ви върне в тъмните векове.

Честно да ви кажа, не ми се ще да коментирам по-подробно този филм, първо от уважение към колегите разпространители и второ, за да не губя още от собственото си време, което откъдето и да го гледам си ми е ценно.

Операция „Четири лапи”

Повечето от вас сигурно се питат защо? Защо въобще сме ходили да го гледаме, след като от трейлъра му ясно личи за какво става въпрос, а и не е като рейтингът му от 7% в RottenTomatoes да подсказва друго. Какво да отговорим на това? Все някой трябва да я свърши и тази работа. Имам предвид, някой да се жертва, за да не трябва по-късно вие да плащате освен с времето и с парите си.

Срам и позор за Брендън Фрейзър. Срам и позор! Направо не мога да повярвам, че този човек е участвал във филми като „Богове и чудовища”, „Тихият американец”, „Сблъсъци”, че дори и „Мумията” ако щете. Но да не се отплесвам. Казах, че няма да го обсъждам. Искам само за финал да кажа, че като излизах от прожекцията, ако бях срещнал някой, който да ми каже, че „Робин Худ” е тъп или скучен, честно да ви кажа, или аз или той нямаше да е сред живите в момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Признавам че не съм гледал филма, но и трейлъра ми стига. Не мога да разбера кой, как и защо подбира ролите на това момче. Не може в една година да участва в Extraordinary Measures и Furry Vengeance.

  2. И аз бих участвал в Extraordinary Measures. Все пак е със Харисън Форд. :)) Ако и него го пуснат по кината и за него ще се жертваме :)))