И от “Fox” подготвят филм за капитан Немо

Вчера ви съобщихме изненадата, че Дейвид Финчър води преговори с „Disney” за екранизирането на класическия роман на Жул Верн „20 000 левги под водата”, след като версията на Макджи беше отхвърлена поради факта, че е много мрачна!?

Сега от Heat Vision идва абсолютно очакваната новина – не защото правата на книгата са в така наречения „public domain” и всеки може да си реши да прави филм по нея, а защото в Холивуд винаги така правят – че и от „Fox” подготвят своя, футуристична версия със сценарист Travis Beacham („Сблъсъкът на титаните”), режисьор Тимур Бекмамбетов и продуценти Тони и Ридли Скот.

По всичко изглежда, че в момента от „Fox” са малко по-напред с материала и в крайна сметка има възможност от „Disney” да се откажат. Това ще бъде съкрушително за нас, защото адски много ни се иска да видим Финчър начело на голям летен блокбастър в най-добрите традиции на „Disney”. От друга страна, никога не сме се отказвали от малко фантастика, още повече ако зад нея стоят имената на братята Скот и интересен режисьор като Бекмамбетов.

Каквото и да се случи оттук насетне, ние ще следим с голям интерес. Вие какво смятате?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Финчър и Дисни не ми се връзват. Той да направи "Срещи с Рама" и да остави Немо на Бекмамбетов.