Втори трейлър на “Splice”

Точно преди един месец имахме възможността да гледаме първия трейлър на sci-fi хоръра на Винченцо Натали „Splice”, който от дълго време присъстваше в списъка ни с филмови заглавия в категорията „задължителни” и трябва да кажем, че това, което видяхме не ни разубеди, а даже напротив. Същото се случва и с новия, втори трейлър, който вчера бе разпространен от „Warner”.

Този път придобиваме малко по-ясна представа за историята и структурата, както и какво можем да очакваме като цяло от филма. На пръв поглед изглежда, че трейлърът е изпълнен със „спойлъри”, но тези, които са гледали филма на фестивала в Сънденс – където бе закупен от Джоел Силвър и неговата „Dark Castle” – ни уверяват, че те са минимални.

Елза и Клайв са млади учени, специализиращи в областта на генното инженерство, които правят експерименти с комбиниране на ДНК на различни животински видове, като създават непознати на природата хибриди. Един ден, обаче, те преминават всякакви правни, етични и морални граници и решават да направят опит с човешка ДНК. Резултатът е Дрен, невероятно, странно красиво същество, което надхвърля и най-смелите им фантазии, или поне докато не се превръща в най-страшния им кошмар.

Режисьор на филма е Винченцо Натали, познат ни от „Cypher” и лично според нас уникалния „Cube” – известен в България като „Кубът на страха”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Ммммм, с нетърпение го чакам да излезе 🙂 а дали няма случайно и извънземно ДНК в Дрен 🙂