barry-sonnenfeld

През последните няколко години Бари Зоненфелд позачезна от кино хоризонта, но пък не можем да го виним, че иска да се покрие малко след като ни изтормози с филм като „RV”. Напоследък обаче, името му изкача все по-често във връзка с най-различни проекти. От звучащата доста интересно комедия „The How-To Guide for Saving the World”, чийто статут все още не е сигурен през екранизацията на един от романите от поредицата за Tom Swift до дългоочакваното продължение на ‘Мъже в черно”, за което напоследък се говори все повече и повече.

Поредният проект, който Зоненфелд ще добави към списъка си, е анимационната екранизация по романа на Пол Шиптън „Pig Scrolls”. Книгата разказва историята на Грил, бивш моряк от екипажа на Одисей, който е превърнат от Цирцея в прасе. Грил си живее кротко, но е заловен и завлечен в храма на Аполон, където научава от младата Сибил, която се учи за пророк, че светът, каква изненада, е на път да свърши. А от тях двамата се очаква той да бъде спасен. За целта обаче, те трябва да стигнат до Делфи и да се справят с богове, чудовища и какво ли още не. Явно Холивуд е обсебен от гръцките митове и легенди в момента и филмовите проекти никнат като гъби.

По всяка вероятност ролята на Зоненфелд ще е само като продуцент, но дори и това е под съмнение, защото преди време се появи подобна новина, където единствената разлика бе в заглавието на филма. А оттогава за „Gil’s All Fright Diner” не сме чули абсолютно нищо.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *