Нов трейлър на фантастичния хорър „Demonic“ на Нийл Бломкамп

 

Не са минали и два месеца от първия трейлър на фантастичния хорър „Demonic” на Нийл Бломкамп, а вече можем да гледаме и нова реклама. Остават около четири седмици до премиерата и съвсем закономерно рекламната кампания също се активизира. Самият Бломкамп не е режисирал пълнометражен филм от 2015 година и „Чапи”. Съответно очакванията въобще не са малки.

Интересен факт е, че този филм ще използва нова технология, която все още очаква патентоване и позволява за обемно улавяне на актьорите. В самата си същност това е триизмерна видео технология, която превръща хората в геометрични обекти. По думите на екипа, работил по „Demonic”, тук ще можем да видим най-голямото количество обемно улавяне в сравнение с където и да е другаде. Приложението ѝ ще можете да видите във въпросния трейлър.

Вижте и самата реклама:

Със сигурност изглежда малко по-добре от предната. Също така, освен вече познатите, се виждат и много нови кадри, както и се разкрива повече от мистериозния сюжет на филма. Позволете да ви припомним краткото, но вече сравнително по-разширено описание:

Карли решава да посети своята майка, с която са отчуждени от много години, в научен център с името Терапол. Там тя научава, че жената се е опитала да убие себе си, както и много други. Учените я държат заключена в съзнанието ѝ посредством сложна апаратура. Карли ще трябва да се включи в симулацията, която държа майка ѝ затворник и да се опита да разбере какво я е подтикнало към подобни зловещи деяния. Какво обаче означава щом младата жена започва да има халюцинации и извън симулацията?

Demonic” е бил заснет тайно по време на пандемията, което обяснява и неговата сравнително изненадваща поява преди няколко месеца. Все пак Нийл Бломкамп очевидно се е активизирал, защото вече работи по следващия си филм – фантастиката „Inferno”. В същото време пише и сценарий за продължението на „Сектор 9”, което ще носи името „District 10” и ще бъде базирано на “тема от американската история”.

demonic_xlg

Demonic” е режисиран от Нийл Бломкамп по негов собствен сценарий. В ролите ще видим Карли Поуп („Елизиум“), Крис Уилям Мартин („Aliens vs Predator: Requiem”), Майкъл Роджърс, Натали Болт и други.

Премиерата е насрочена за 20 август тази година. Предвижда се да дебютира едновременно по кината, както и на дигитални носители и стрийминг услуги.

коментари
 
Отговорете »

 
 • radi
  2021-07-22 at 19:44

  Дали се е стегнал и започва да прави само хубави филми

  Отговор

  • Silentium
   2021-07-23 at 05:46

   Ако визираш шортовете, да… иначе, не 😀


 • UZUMAKI
  2021-07-22 at 20:46

  Филмът, който Ради е гледал през 2015-та 😀

  Отговор

  • radi
   2021-07-22 at 21:53

   Този изглежда да е по-добър от оня от 2015-та, често познавам


  • UZUMAKI
   2021-07-22 at 22:25

   Голяма си скица ❤️


  • Silentium
   2021-07-23 at 05:46

   Аз, като човек гледал онова от 2015-та, да… всичко е по-добре от него :Д


 • Isi Ice
  2021-08-15 at 22:27

  Тва. Изглежда. Уникално.
  Буквално.

  Хайпнах са на макс! (Нещо, което не ми се беше случвало от поне 2-3 години!)

  Отговор

Коментирайте