Нов трейлър и поглед зад кулисите на „G.I. Joe: Змийски очи“ с Хенри Голдинг

от на 2021-06-22
 

Не е тайна, че в екипа ни (по някакви странни причини) има фенове на франчайза G.I. Joe, които проявяват нездрав интерес към предстоящия „G.I. Joe: Змийски очи“ („Snake Eyes: G.I. Joe Origins“). Разбира се, предвид нивото на предишните два игрални филма – „G.I. Joe: Изгревът на Кобра” и „G.I. Joe: Ответен удар“ – очакванията не са никак високи, но съдейки по рекламната кампания до момента (в това число и новите материали, които ще видите по-долу), у нас се прокрадват надежди, че този път крайният резултат може да бъде нещо повече от тотална брадва.

Както подсказва заглавието, „G.I. Joe: Змийски очи“ ще разкаже историята на един от най-емблематичните герои във франчайза – Змийски очи. Вдъхновен от комиска „Тихата интерлюдия“ на легендарния Лари Хама, който създава модерните версии на G.I. Joe героите, филмът ни запознава със Змийски очи, преди той да се е превърнал в Мълчаливия нинджа, когото познаваме днес. Ето какво гаси официалният синопсис:

Станал свидетел на смъртта на баща си като невръстно момче, Змийски очи (Хенри Голдинг) води самотно съществуване, движен единствено от желанието за отмъщение. Той получава шанс за изкупление когато спасява живота на Томи – наследника на древен японски клан, наречен Арашикаге. Томи отвежда Змийски очи в Япония, където макар и външен човек, той е приет в редиците на клана и обучен като нинджа-воин, а заедно с това получава  нещо, за което винаги е копнял: дом, цел и усещане, че за първи път в живота си, е на мястото си. Кланът Арашикаге, заедно с техните съюзници G.I. Joe, са пазители на мира от стотици години и имат нужда от воини като Змийски очи, за да спрат най-голямата терористична организация в света – Кобра. Но когато тайни от миналото на Змийски очи излизат наяве, неговата чест, вярност и братско приятелство с Томи ще бъдат поставени на изпитание.

Вижте двата нови трейлъра на „G.I. Joe: Змийски очи“, които дебютираха вчера, както и видео зад кулисите, което хвърля допълнителна светлина върху Змийски очи и Буреносна сянка и техните отношения. Вижте.

Зад кадър:

Както вече казахме, рекламната кампания на „G.I. Joe: Змийски очи“ не изглежда и наполовина толкова лоша, колкото очаквахме, и в крайна сметка оставаме с впечатление за приличен филм за жанра си. Струва ни се, че наистина имаме шанс за „character driven“ история, а не екшън порнография със специални ефекти, чиято цел е да прикрият липсата на вдъхновение по отношение на сюжета и героите. Да, дразни ни фактът, че Змийски очи ще ходи без маска и ще говори през цялото време, но това е положението – в крайна сметка не взимаш Хенри Голдинг, за да му криеш лицето, нали?

Стискаме палци крайният резултат наистина да си заслужава, а за финал ви предлагаме да видите поредица плакати с героите на филма.

snake_eyes_gi_joe_origins_ver4_xlg snake_eyes_gi_joe_origins_ver2_xlg snake_eyes_gi_joe_origins_ver3_xlg snake_eyes_gi_joe_origins_ver10_xlg snake_eyes_gi_joe_origins_ver5_xlg snake_eyes_gi_joe_origins_ver6_xlg snake_eyes_gi_joe_origins_ver12_xlg snake_eyes_gi_joe_origins_ver9_xlg snake_eyes_gi_joe_origins_ver8_xlg snake_eyes_gi_joe_origins_ver7_xlg snake_eyes_gi_joe_origins_ver14_xlg snake_eyes_gi_joe_origins_ver13_xlg

Режисьор на „G.I. Joe: Змийски очи“ („Snake Eyes: G.I. Joe Origins“) е Робърт Швентке („БСП – Бесни Страшни Пенсии, „The Captain), по сценарий на Еван Спилиотопулос („Херкулес“, „Красавицата и Звяра“) и дуото Ана Уотърхаус и Джо Шрапнел („Race”, „The Aftermath“). Продуценти са Лоренцо ди Бонавентура („Бъмбълби“), Брайън Голднър („G.I. Joe: Ответен удар“) и Ерик Хоусам („The Secrets We Keep“). Наред с Хенри Годинг, в ролите влизат Андрю Кожи, Самара Уивинг, Харука Абе, Такехиро Хира, Урсула Корберо, Ико Уайс, Питър Менса и др.

Премиерата е на 23 юли 2022.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте