Нов трейлър на „Жената чудо 1984“ с Гал Гадот

от на 2020-08-23
 

Дните си вървят, изнизват се седмиците, „Жената чудо 1984“ си остава все така готов за среща с публиката, а от тази супер странна 2020 останаха само последните четири месеца. Ето, че след виртуалния [email protected] дойде ред на DC Fandome. В рамките на 24 часа, стартиращи в съботната сутрин в 10.00 тихоокеанско време, почитателите на DC имат достъп до над 8 часа нов материал, представен в стрийминг панели.

Събитието е разделено на шест „острова“ в зависимост от типа съдържание, което предлага на DC FanDome. Само един от шестте „острова“ може да бъде гледан от мобилни устройства, за останалите си трябва лаптоп или стационарен компютър – и точно в този сегмент от информацията „Hall of Heroes“ бе представен новият трейлър на филма на Пати Дженкинс с всеобщата любимка Гал Гадот в ролята на Жената чудо и един куп други интригуващи герои, дълбоко нагазили в диско-носталгията на 80-те.

Съгласете се, нямаше как да „пазят“ повече визията на Кристен Уиг – мина достатъчно време, изиграха много рекламни ходове, крайно време беше със златната броня на Диана да се появи и козинката на супер-злодейката Гепарда („The Cheetah“). „Кралят на рекламите“ на Педро Паскал изглежда (поне в този трейлър) доста „евтиджос“, а легендарната потомка на амазонките е пометена от силата на чувствата си при срещата с любовта на живота си (60-70 години по-късно) и успява дори да му даде няколко съвета за модерен аутфит (wtf?). Признаваме, нещата които най-много ни харесаха в трейлъра, са припомнянето за начина, по който Диана използва мълниите – като Тарзан лианите в джунглата, както и бронята в комплект с лесно разглобяемите крила. Много е секси!

Не щем да се повтаряме с мрънкането за различното лято – ясно е, че като няма отворени синеплекси, няма и блокбъстъри, затова си чакаме чинно есенната „реколта“ – каквото тръгне, добре дошло. За да не си мислите, че нещо изпускате, ще припомним основната информация за продължението на „Жената чудо“ – режисьор на втория филм е Пати Дженкинс („Чудовище”), която е и сценарист наравно с Джеф Джоунс и Дейвид Калахан. Продуценти са Чарлз Роувън, Дебора Снайдър, Зак Снайдър, Стивън Джоунс, Гал Гадот и Пати Дженкинс. В ролите са Гал Гадот, Крис Пайн, Кристен Уиг, Педро Паскал, Кони Нилсен, Робин Райт, Габриела Уайлд, Кристофър Полаха и др.

Важно е да добавим, че втората част на DC FanDome: Explore the Multiverse е предвидена за стрийм онлайн на 12 септември – тогава ще бъдат представени останалите интересни подробности от вселената на DC, а очакваните „острови“ с информация са WatchVerse, KidsVerse, InsiderVerse, FunVerse and YouVerse, като ще бъдат достъпни и субтитри на всички важни световни езици, чиито ползватели са източник на финансовото благоденствие на DC. А самият филм „Жената чудо 1984“ („Wonder Woman 1984“) може да очакваме на кино на 2 октомври 2020.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Vitman
  2020-08-24 at 23:10

  Жената чудо 2- няма да се спрат. Явно и се гледа това

  Отговор

 • UZUMAKI
  2020-08-25 at 10:31

  Cheetah изглежда cartoonish.

  Отговор

  • X-Force
   2020-08-25 at 14:41

   Интересно ми е колко ще е CGI в близките планове и дали Дженкинс се е пуснала по визуалната пързалка или е предпочела да държи на грима и протетиката.


  • UZUMAKI
   2020-08-25 at 15:21

   Aбе аз очаквам мазаляк 😀


  • Liubo Ursiny
   2020-08-25 at 15:28

   Cats 2


  • X-Force
   2020-08-25 at 16:50

   Колкото и зле да е ще има само 5 минути екранно време – гарантирам го. Нещо нямам добро предчувствие за тоя филм и това си е…


 • Gogoto
  2020-08-25 at 19:55

  Умерен оптимист съм като цяло, но не очаквам нещо „уау“, нещо на ниво малко под първия филм.

  Отговор

Коментирайте