Меган Фокс трепе кръвожадни лъвове в „Rogue“ на М. Дж. Басет

от на 2020-07-22
 

Има филми и трейлъри, които изглеждат толкова нелепо (и тук нямаме предвид заглавията, които представяме в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата“), че просто няма как да не отразим – един вид да споделим травмата (покрай което да излеем малко здравословен хейт) или пък просто да се позабавляваме заедно. Точно в тази категория попада „Rogue“ на М. Дж. Басет („Solomon Kane”, „Silent Hill: Revelation”).

Заглавието на самата ни новина би трябвало да казва всичко, което ви е необходимо да знаете за филма, и за това, което ще видите в рекламата, но все пак има още елементи, които придават допълнителна нелепост на нещата – например фактът, че Меган Фокс е в ролята на командир на група военни наемници. Точно така, раздава го badass „кораво копеле“ и е по-малко правдоподобна дори и от Денис Ричардс като ядрен физик в „Само един свят не стига“. С това не казваме, че красива жена не може да бъде нито едно от двете неща (далеч сме от подобна мисъл), просто на тях не можем да им повярваме и за секунда.

Подробности за сюжета на „Rogue“ няма да ви даваме, защото няма никакъв смисъл да си губим времето. Трейлърът е достатъчно красноречив в това (а и във всяко друго) отношение. Вижте.

Какво да кажем? Пълна нелепица. Бихме гледали „Rogue“ събрани на по питие с приятели в домашни условия и сме сигурни, че преживяването ще е страхотно. И това е. Нищо друго. По никакъв начин не бихме могли да очакваме някакви качества от този филм. И между другото, всички знаем за неприятните моменти в работата на Меган Фокс с Майкъл Бей и човек спокойно може да каже, че поне с транс режисьорката М. Дж. Басет тя не би трябвало да има подобни проблеми, но няма как да не ни направи впечатление, че при все по-… „мъжествената“ роля, Фокс отново изглежда силно сексуализирана, а цялостната визия на филма е напълно в стила на Бей. Даже се учудваме, че не той е режисьорът.

Вижте и плаката, който, сигурни сме, ще лепне идеално в кабини на тирове и гаражи на монтьори (без да обиждаме никого).

плакат

Режисьор на „Rogue“ е М. Дж. Басет („Solomon Kane”, „Silent Hill: Revelation”), която е и сценарист наравно с Изабела Басет. В ролите са Меган Фокс, Филип Уинчестър, Джесика Сътън, Кали Тейлър, Брандън Оурет, Адам Дийкън, Сисанда Хенна и др.

Премиерата на филма е на 28 август On Demand, а от 1 септември ще дебютира на Blu-ray и DVD.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Riddick
  2020-07-22 at 14:03

  Не знам защо, през цялото време в съзнанието ми изникваше Уесли Снайпс, от един, от стожерите в жанра, се превърна в директно за двд актьор, на който дори трейлърите са му силно нетърпими

  Отговор

 • fishek
  2020-07-22 at 14:22

  Female версията на Брус Уилис от Tears of the sun среща Нала от Lion king. Ебати брадвата.

  Отговор

 • X-Force
  2020-07-22 at 16:09

  Това трябваше да е част от рубриката WTF трейлър на седмицата 😀

  Отговор

  • Silentium
   2020-07-23 at 09:20

   Хаха, хич не го заслужава даже :Д Има „по-стойностни“ заглавия, както ще се види тази и следващата седмица :) Този е повече за нещо от сорта на „MEH трейлър на седмицата“ :Д


 • Иван
  2020-07-23 at 11:07

  Меган е яка гивдя!

  Отговор

 • pavel717
  2020-07-23 at 18:42

  Отсега го виждам в Топ 10 на Замунда, когато излезе…и всички ще си го изтеглим, разбира се…

  Отговор

Коментирайте