Дженифър Лоурънс на снимачната площадка на „Игрите на глада”

„Игрите на глада” на Сюзан Колинс спечели Красимир Величков. Представител на издателство „Екслибрис” ще се свърже с него с подробности как да получи наградата. Честито!

________________________________

В руините на някогашната Северна Америка се намира държавата Панем с блестящата си столица Капитол и дванайсетте й окръга. Капитолът е безмилостен и държи окръзите в подчинение, като ги принуждава да изпращат по едно момче и едно момиче на възраст между дванайсет и осемнайсет за ежегодните Игри на глада – реалити шоу, предавано на живо по телевизията. Катнис Евърдийн знае, че подписва смъртната си присъда, когато доброволно заема мястото на по-малката си сестра в Игрите. Катнис неведнъж е била близо до смъртта – и оцеляването се е превърнало в нейна втора природа. Но ако иска да победи, ще се наложи да избира между оцеляването и човечността, между живота и любовта…

Сюзан Колинс поднася равни части съспенс и философия, приключения и любов в изпепеляващия бестселър „Игрите на глада” (ИК „Екслибрис”), чието действие се развива в едно бъдеще, обезпокоително напомнящо нашето настояще… А точно в нашето настояще книгата ще се озове при един късметлия, отговорил правилно на въпроса:

Как се казва режисьорът на екранизацията „Игрите на глада”?
а) Джос Уидън
б) Гари Рос
в) МакДжи

„Игрите на глада” на Сюзан Колинс

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Винаги печелят мъже?Каква е тази дискриминация от ваша страна?!

  2. Е, хубава работа! Това въобще не е вярно – можете да провериш в старите игри и да се уверите.

    Все сме си мислели, че ако някой ни обяви в сексизъм, ще е обратното, че раздаваме само на жени. Това е смешно!!!