Something wicked wants inside.

Светът продължава да се бори с пандемията COVID-19, кината масово са затворили за неизвестен период от време, а множество продукции или са спрели, или премиерите им са отложени. В целия този хаос стрийминг платформите са на дневен ред повече от всякога и днес ви напомняме за едно от най-чаканите заглавия от екипа ни – вещерския хорър „The Wretched”.

Филмът е дело на Брет и Дрю Пиърс („Deadheads”) и разказва за тийнейджър, който се бори да приеме раздялата на родителите си, докато се изправя очи в очи с хилядогодишна вещица, която живее под кожата на съседката.

В края на ноември миналата година видяхме първия трейлър на „The Wretched”, а днес IFC Midnight ни зарадва с втора реклама, която дава далеч по-добра представа за сюжета, както и с нов постер. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=vop55tj1Chs

Ако след първия трейлър екипът ни бе заинтригуван от видяното, то след този „The Wretched” се превърна в един от най-чаканите филми на годината с огромен потенциал да задоволи неспиращия ни интерес към истории със зли вещици. Също така сме доволни, че студиото не спира да „държи картите си близо“ и не разкрива всички „козове“. Нямаме нужда от повече реклами.

Във време, в което повечето големи заглавия биват премествани към средата или края на годината, е хубаво да знаем, че „The Wretched” пристига съвсем скоро, пък било то на малък екран. Тук отваряме една кратка скоба, за да отбележим, че все още сме удивени, че толкова добре изглеждащ филм е поръчан директно за VOD, а не му е отделен период на прожекции по кината.

Вижте и новия постер.

плакат

Режисьори и сценаристи на „The Wretched” са Брет и Дрю Пиърс („Deadheads”), а в ролите са Джон-Пол Хауърд („Hell or High Water”), Пайпър Кърда („I Didn’t Do It”), Ази Тесфай („Supergirl”), Кевин Бигли („Upload”) и др.

Премиерата е насрочена за 1 май по VOD платформите.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. Нещо против вещиците ли имаш? 😀

    2. :Да – напалм!
      Яга. Кошмар тёмного леса (2020)
      youtube.com/playlist?list=PLaw0Yv2GH8P-NMYqt9ccPNOCq7ssNVZEU