Ужасно много се радваме, че разпространителите на поредния супер странен и нестандартен проект на Илайджа Ууд поне се опитват да не остане съвсем незабелязан – Ууд тръгна на прес-турне, появява се в късни токшоута и по разни популярни YouTube предавания, което значи, че някой е вкарал пари да рекламира новия му филм. А той по всичко изглежда, че трябва да бъде гледан и заслужава да бъде рекламиран, най-малкото защото изглежда абсолютно ненормално. Филмът се казва „Come To Daddy” и преди сме разказвали за него, когато единствено имахме късичко клипче. Сега вече имаме трейлър и още един екслузивен клип.

Преди, когато бяхме гледали само първия промоционален клип, си мислехме, че филмът повече клони към черната хорър-комедия. Сега с новите кадри обаче започваме да си мислим, че си е по-скоро баш хорър филм, който обаче е по-преувеличено насилствен, отколкото да се опитва реално да травмира с насилието. В някои кадри обаче отново виждаме много добро набъбване на напрежението, което много ни радва.

Припомняме, че „Come To Daddy” разказва историята на хипстъра Норвал, който решава да възобнови отношенията си с баща си, когото не е виждал от много години. Когато обаче отива при него в отдалечената му къща, разбира, че баща му може би има повече неща да крие, отколкото Норвал е предполагал. Развълнувани сме за филма, защото наистина изглежда като поредното странно забавно и ексцентрично нещо, в което Илайджа Ууд се снима, а ние сме фенове на цялата му поредица от нестандартни и странни неща.

Вижте рекламните материали сега:

Изглежда ни безобразно забавно и извън нормата, нямаме търпение да го видим. Кефи ни, че хуморът е странен, но го има, а същевременно истинската лудница явно започва не след дълго.

Ето го и официалният синопсис, както и постера:

Норвал Грийнууд, привилегирован инфантилизиран млад мъж, пристига в красивата и отдалечена крайбрежна колиба на баща си, с когото не е общувал дълго време. Норвал бързо открива, че баща му не просто е задник, но освен това има тъмно минало, което бърза да ги застигне. Сега, когато е на стотици километри от спокойния си и удобен дом, Норвал трябва да се бори с демони, както истински, така и въобразени, за да се свърже отново с бащата, когото почти не познава.

 

плакат

Come To Daddy” е режисиран от Ант Томпсън, в главните роли са Илайджа Ууд, Стивън Макхати, Мартин Донован и Майкъл Смайли.

Филмът е пуснат в определени кина и на video on demand на 7 февруари.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *