Трейлър на „Between Two Ferns: The Movie” на Зак Галифанакис

от на 2019-09-04
 

Хората, и по-специално холивудските знаменитости, нямат нищо против да се правят на клоуни по различни причини – скучно им е, не се взимат насериозно (което btw е супер!), всякакви появи в пространството са им добре дошли и/или водещият на някое (кретенско) шоу им е приятел и не могат да откажат… Не знаем как точно са се стекли обстоятелствата около уеб-поредицата „Between Two Ferns” („Между две папрати”) на Funny or Die, но се оказва, че Зак Галифанакис от 10 години интервюира буквално всички (дори и бившия президент Обама) и е събрал толкова материал, че може вече да се реализира „Between Two Ferns: The Movie”.

Негови сценаристи са Галифанакис и Скот Окърман, който е режисирал 15 епизода от уеб-изданието и сега също ще влезе в ролята на режисьор, а сюжетът на филма ще следва водещия в опит да си възвърне репутацията. На въпроса „пред кого” обаче, той надали може да даде ясен отговор…

I’m just curious about the pathology behind this…

Да кажем, че с това изречение се изчерпва интереса ни към поредната шантава идея на Netflix, би било реално подценяване на техните усилия да гарантират вид забавление, което (на част от екипа ни) винаги е изглеждало като нелеп опит за съчетание на слапстик гегове с уж-духовити хрумки, на които се смеят (вероятно) създателите на „Последният ергенски запой” и още около 100 души в целия свят.

В случай, че все още искате да разберете за какво всъщност става въпрос, ето официалния синопсис на филма, който няма да се завърти на голям екран (както стана ясно от финала на трейлъра):

Зак Галифанакис имаше мечта да стане звезда. Но когато Уил Феръл откри телевизионното му шоу „Between Two Ferns” и го качи в мрежата чрез Funny Or Die, Зак се превърна във viral-посмешище. Сега Зак и неговият екип са решили да потеглят на турне и да се опитат да завършат поредицата от интервюта със знаменитости, за да възвърне репутацията си. Режисиран от Скот Окърман, „Between Two Ferns: The Movie” е комедия, която ще ви накара да се смеете с глас и ще ви представи в нова светлина това, което темерутът-аутсайдер Зак Галифанакис е създал през годините.

tumblr_px9i0i4hnq1qej1i6o1_1280

Вероятно сте обърнали внимание на надписите в трейлъра – в този филм ще има моментни появи на Матю Маконъхи (преди да бъде удавен), Дейвид Летерман, Джейсън Шуорцман, Питър Динклидж, Пол Ръд, Рашида Джоунс, Джон Леджънт, Адам Скот, Бри Ларсън, Джон Хам, Киану Рийвс, Бенедикт Къмбърбач и кой ли още не…

Премиерата на „Between Two Ferns: The Movie” е на 20 септември 2019 по Netflix.

коментари
 
Отговорете »

 
 • kris pana
  2019-09-04 at 13:25

  Светлана, ти ако нямаш чувство за хумор и това не ти е смешно, остнаалите хора имат такова.

  Отговор

 • Антоний
  2019-09-04 at 14:40

  Повече от 100 души сме почитателите на Зак със сигурност 🤘 20 септември наближава!

  P. S. Хумора и сарказма са повече от добри

  Отговор

 • Наум Преславски
  2019-09-04 at 19:24

  Този не е истина колко е посредствен и слаб, че не мога и да го гледам!

  Отговор

 • Milbo
  2019-09-05 at 00:46

  All this pressure to entertain … to be funny… its mortifying – just awful –
  когато на 20-тата секунда в трейлъра ти трябва потоп – its pretty fucking desperate

  скечът с Бен Стилър е смешен – но той е по-скоро изключение –

  Отговор

Коментирайте